Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gracja159

Jak się starać o dziecko?

Polecane posty

Witam. Ja z moim mężem chcemy zacząć się starać o dzidziusia :) Jak najszybciej to osiągnąć? W jakie dni się kochać? Jak długo to zajmie?

Gość gość
:)no to tego nie da sie wytlumaczyc w ogole chyba 555 www.youtube.com/watch?v=2DUpkLLyS0Y

Gość gość
ja bym zaczęła od uprawiania seksu - u mnie zadziałało ;)

Gość gość
A ja często się kochacie? Raz w miesiącu, że chcesz wiedzieć w jaki dzień to zrobić? :D A ponadto jeśli nie wiesz, kiedy kobieta ma dni płodne, to najpierw uzupełnij wiedzę, bo co zrobisz jak my ci powiemy co, jak i kiedy zrobić, a Ty urodzisz córkę i co? ją tez będziemy uświadamiać? Wstyd kobieto, ile ty masz lat?! :O

Chcę właśnie tutaj się dowiedzieć. Kochamy się średnio 3 razy w tygodniu. Dotychczas cały czas z zabezpieczeniem. Mam teraz dni płodne i chciałam się dowiedzieć, ile razy to trzeba robić. Jestem nie cierpliwa i chciałabym szybko zajść w ciążę. Chcę się upewnić po prostu. Źle interpretuję moje pytania, że nikt mnie nie rozumie?

Gość gość
kobieto, ty jakaś upośledzona jesteś? u jednych jest ciąża po pierwszym razie, inni się starają 10 lat. jak można odpowiadać na tak durne pytania? jak ci napiszę, że ja zaszłam w pierwszym cyklu, a ty nie zajdziesz, to będziesz mieć pretensje, że źle ci poradziłam? odstaw antykoncepcję i działaj, jak chcesz mieć dziecko... :O

Nie bulwersuj się :) Wcześniej nie planowałam mieć dzieci, od niedawna z mężem postanowiliśmy to zmienić, dlatego w takich rzeczach się nie obracałam. Pytam bo chcę poznać zdanie innych kobiet. Nerwy tutaj nie są potrzebne, wystarczy normalna odpowiedź :)

Gość gość
ale w jakich kręgach się nie obracałaś? :D szkoły podstawowej? :D jeśli dobrze pamiętam, rozmnażanie jest w czwartej klasie...

Gość gość
u mnie podobnie jak u gościa z 11.05 seks zadziałał :)

Kochać sie bez zabezpieczenia. To tak na początek. my planowaliśmy, rok się staraliśmy, a jak przestaliśmy to wpadliśmy :D :D ta to nie ma reguły.

PrzyszłaMama11 dziękuję za normalną odpowiedź. Jesteś jedyną kobietą tutaj, która zrozumiała o co mi chodzi :)