Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chamulec

Nie moglem sie powstrzymac ona chyba tez

Polecane posty

Gość chamulec

Krotko, mam 26 lat, mam partnerke mieszkamy razem. Wczoraj pod nieobecność mojej kobiety przyszla do mnie jej i moja znajoma. Taka chudziutka blondyneczka. Kiedys była znajoma do wypicia wina w parku, taki bardziej kumpel niż dziewczyna... Wczoraj wieczorem przyszla, przyniosła dwa wina z lekko dolnej polki. Gadalismy o p*****lach, az zeszla na temat swojego meza a raczej braku bliskości z nim... poszla do toalety, podszedłem do niej zapytałem się jej czego jej najbardziej brakuje - odpowiedziala ze minetki, pieszczot. Z glupa i przez alkohol palnąłem, ze minetke jej mogę zrobić, ale to tylko miedzy nami. Ona lekko zdziwiona, ale przystala na propozycje. Opuscilem jej spodnie i bieliznę i zaczalem lizac jej kolezanke. Było nam trochę niewygodnie i poszliśmy do sypialni. Dosciskala moja glowe, glosno sapala, ja się nakrecilem, zaczalem się dotykać. Ryzyk-fizyk pomyslalem i rozpialem rozporek i wyciagnalem penisa i zaczalem sobie trzepać... skonczylem zajmować się jej cipka i powiedziałem "wybacz Kasiu, musze posunąć się dalej". Wszedlem w nia bez zabezpieczenia, po prostu ja zerznalem. Bez czulosci, ona wila się po lozku i stekala... skonczylem w niej, bez ostrzeżenia. Po wszystkim zapadla niezreczna cisza... otworzyliśmy kolejne wino...

Gość gość
ale masz fantazje

Gość gość
swinia jestes i ona tez.twoja kobieta powinna cie rzucic w p**du

Gość gość
A jak zajdzie w ciążę, to co zrobisz ? Trzeba było chociaż nie spuszczać się w środku.