Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerażonaaa

Czy jestem w ciąży????

Polecane posty

Gość przerażonaaa

Witajcie! 26 maja doszło do zbliżenia pomiędzy mną a moim chłopakiem, ale nie doszło de seksu tylko się dotykaliśmy, on dotykał mnie ręką w tamtym miejscu. Na początku nie przejmowałam się specjalnie tą sytuacją, gdyż nie doszło do normalnego seksu, ale nie długo po tym dostałam infekcji pochwy, na dodatek poszłam z tym do lekarza dopiero tydzień po. Gdy udało mi się to wyleczyć, dostałam dziwnych bólów po lewej stronie podbrzusza i w krzyżu, ale nie wiedziałam co to jest gdyż często mnie też tak bolało podczas napadu kamicy nerkowej na dodatek przypadała mi wtedy owulacja (chociaż nigdy nie zauważyłam wcześniej podobnych objawów w tym czasie). Uświadomiłam sobie w końcu, że może jakimś dziwnym cudem zaszłam w ciążę, ale 18 czerwca dostałam normalny, bardzo obfity okres, który trwał tak jak zwykle przez 6 dni, a przed nim tak jak zawsze jakieś wypryski i lekki ból piersi. Jestem teraz 1,5 tygodnia przed miesiączką i dostrzegłam, że otoczki wokół brodawek, są jakby ciemniejsze (ciągle patrzę na nie w lustro i obserwuję je i raz są niby normalne, a raz takie jakby ciemniejsze), poza tym nie mam innych objawów, które mogłyby wskazywać na ciążę, czuję się zupełnie normalnie. Bardzo stresuje mnie ta sytuacja, bo ciąża to ostatnia rzecz jakiej bym teraz chciała. Bardzo proszę Was o zrozumienie i normalne odpowiedzi co o tym myślicie... :(

Gość gość
Nie, nie jesteś, na 100% :)

Gość gość
ale jesteś chyba jeszcze za młoda na seks, a na pewno nie gotowa.

Gość przerażonaaa
No teraz z perspektywy czasu myślę, że może rzeczywiście nie jestem gotowa, ale no cóż czasem tak już bywa pod wpływem emocji..

Gość przerażonaaa
A te pociemniałe obwódki wokół sutków? Co może być tego przyczyną, możliwe że to przed miesiączką?? Pomóżcie mi bo bardzo się staresuję :'(