D_Y_S_K_A_L_K_U_L_I_S_T_K_A 0 Napisano Lipiec 6, 2014 1. Ja byłam 3 razy na chorobowym z ZUS :D 2. Pobierałam dwa razy zasiłek i korzystam z mopsu :D 3. Zapisałam się do szkoły policealnej by mieć pracę :D 4. Posiadam umiarkowany stopień niepełnosprawności :D 5. Załatwiam se zaświadczenie o dyskalkulii :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 6, 2014 Lepiej napisz co dzisiaj już zeżarłaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
D_Y_S_K_A_L_K_U_L_I_S_T_K_A 0 Napisano Lipiec 6, 2014 Dzisiaj mało jadłam: 15 bagietek z szynką, żółtym serem, papryką, ogórkiem konserwowy, pomidorem oraz majonezem. Na obiad Kotleta Schabowego, Frytki, Szparaga, Kalafior polane sosem UNCUBENS (pikantny słodko-kwaśny) oraz zapiekankę i wafelki chałwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
D_Y_S_K_A_L_K_U_L_I_S_T_K_A 0 Napisano Lipiec 6, 2014 http://dyskalkuliaamaturazmatematyki.blog.pl/ przykladowa-strona/dyskalkulia-niszczy-szanse-mlodych-ludzi/ ?preview=true& ;preview_id=6&preview_nonce=a6ce342087&hash=dd48 a4c8c177d9f43b42f44c4c0773ed&t=53b8900860389e94f82 Oceńcie mój talent dziennikarki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach