Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie, którzy mają dzieci zazwyczaj niewiele w życiu osiągają. Taka prawda...

Polecane posty

Gość gość
temat fajny....dzieci są najważniejsze

Gość gość
nie prawda znam ludzi, ktorzy mają dzieci i nawet więcej osiągneli niż ja bezdzietna

Gość gość
Większość naprawdę wybitnych osób, a nie jakichś aktorzynów miała ślubne dzieci. Mówię tu o twórcach w dziedzinie literatury, sztuk pięknych, nauki, polityki i filozofii. Psychologicznie - wszystko zależy od indywidualnych uwarunkowań. Natomiast statystycznie rzecz biorąc to co piszesz jest zwyczajnie bzdurą.

Gość gość
A ja nie wiem po co miala bym zyc gdybym nie miala dzieci ? Dziecko to najwieksze szczescie i zadna kariera tego nie zastapi ;)

Gość gość
Zależy co kto ma na myśli kiedy mówi o osiąganiu czegoś, czegoś bliżej nieokreślonego. Zawsze odległego i przynoszącego cierpienia.

Gość gość
Co wy z tymi cierpieniami ciągle coś wam nie pasuje. Cieszcie się z tego życia do Kurwy nędzy, bo szybko się kończy. Są złe chwile, ale i cała masa pięknych, doceńcie to. Pomagajcie szczęściu. Dobranoc.

Gość gość
gość wczoraj temat fajny....dzieci są najważniejsze xxx rodzina jest najważniejsza. uważając, że dzieci sa najważniejsze, nie zasługujesz na pełną rodzinę.