Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewiędziesiąt dwa

Jedzcie ekologiczny drób i jaja z domowych hodowli

Polecane posty

Gość dziewiędziesiąt dwa

bo pokolenie dzisiejszych 50-70 latków to już jest ostatnie które się zajmuje tym. Niebawem nikt już nie będzie hodował i mięso będzie tylko z państwowych ferm a tam kury stłoczone w małych klatkach i karmione mączką kostną. Ohyda.

Wiemy idioto92, że mieszkasz na wsi, więc przestań promować produkty twojego kurnika :D .

Gość gość
"mięso będzie tylko z państwowych ferm a tam kury stłoczone w małych klatkach i karmione mączką kostną. Ohyda. " x taki z ciebie komuch ale prywatną hodowlę popierasz, no proszę.

Gość gość
za komuny bylo lepsze jedzenie niz teraz od prywaciarzy, taka prawda

>>>za komuny bylo lepsze jedzenie niz teraz od prywaciarzy, taka prawda<<< Prywaciarz, to właściciel niewielkiego zakładu. Jedzenie od takich producentów (szczególnie wędliny) jest zazwyczaj dużo lepsze od produktów centralnych molochów. Prawda jest taka, że korporacje dostarczające obecnie jedzenie na rynek są wiele razy większe od wszystkich zakładów (produkujących żywność) czasów komuny razem wziętych :( . Obejrzyj film: Skrzydełko, czy nóżka, to zrozumiesz, co obecnie jadasz.

Gość gość
domowe wyprodukowane u siebie tylko ilu to jeszcze potrafi? ja mam to szczescie ze interesuje sie tym lubie to i wiem jak zrobic przetwory :) wszelakie czy owoce czy warzywa mleczne produkty miesne :) tak wlasnie zamirzam zyc z dala od tego syfu wspolczesnego :)

Gość dziewiędziesiąt dwa
Władysław Gomułka zajadał się kaszanką cichcem dostarczaną do partyjnej stołówki przez prywatnego producenta.

Gość dziewiędziesiąt dwa
Pytacie dlaczego poparłem prywatną hodowle, otóż drobni burżuje są naszymi sprzymierzeńcami w walce z tymi większymi. Po zwycięstwie rewolucji będą jednak bezwględnie likwidowani.