Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu stajecie na glowie by miec wlasne dziecko?

Polecane posty

Gość gość

Katujecie siebie i mezow, wydajecie mnostwo pieniedzy, robicie operacje ginekologiczne zamiast zaadoptowac i pokochac nie swoje dziecko. Skoro nie umiecie pokochac takiego dziecka to moze w ogole nie zaslugujecie na dzieci? Ja jak mialam problem z zajsciem w ciaze wymyslilam sobie inne cele zyciowe, nie wpadlam w rozpacz jak wiele z Was. Zycie jest jedno i trzeba sie cieszyc kazdym dniem a nie zatruwac go sobie i najblizszym

Gość gość
Wiesz adopcja to ostatecznosc,kazdy chce miec swoje wlasne potomstwo zrodzone z krwi i kosci wiec pary tak zaciekle walcza to nie,jesli wszystko zawiedzie wtedy staraja sie o adopcje,ktora rowniez wiaze sie z ogromnym stresem i oczekiwaniem,bo adopcja w Polsce niestety jest bardzo trudna.

Gość gość
Wlasnie ta cala procedura adopcyjna to jakis koszmar jest,zniecheca pary do podjecia tej decyzji,mam kolezanke ktora adoptowala dziecko na decyzje o adopcji musiala czekac prawie dwa lata,po 3 latach zdecydowali sie adoptowac kolejne dziecko i znowu to czekanie i zalatwianie biurokracja straszna.

Gość gość
Jasne, adoptuj i pokochaj dzieciaka z patologii, daj mu wszystko, a potem patrz, jak się wykoleja i płacz :O Prawdy o adopcji w ogóle się nie mówi. To ogromne ryzyko i często żadne najlepsze wychowanie nie pokona patologicznych genów. Ja podziękuję 🖐️

Gość gość
natura jest najmądrzejsza, jeśli ktoś nie może mieć dzieci, to nie powinien ich mieć nie rozumiem tego pędu do posiadania dziecka na siłę wiem, że to może brzmieć okrutnie, ale takie są prawa natury nie każdy ma do wszystkiego dar

Gość gość
gosc z 16:22 wlasnie nalezy do osob ktore dziecka miec nie powinni. Rownie dobrze Twoje dziecko moze stac sie morderca.

Gość gość
gość 16:22 "natura jest najmadrzejsza" pamietaj o tym, jak bedziesz miała grypę lub zapalenie płuc, broń Boże się nie lecz, natura jest najmardzejsza

Gość gość
Płytkie te twoje wypociny autorko