Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ochota na niezdrowe jedzenie w ciazy

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 9 tyg ciazy i od jaki hs 3 tyg mam straszne mdlosci, nie moge patrzec na wode ani nic do picia, pije na sile, ale pozniej jest mi bardzo niedobrze. Co do jedzenia - odrzuca mnie od wszystkiego co zdrowe, moge jesc tylko niezddrowe rzeczy typu pizza, kebab, frytki. Przed ciaza odzywialam sie zxdrowo, ale teraz nie moge patrzec na warzywa, ciemne pieczywo itp. Tez tak mialyscie? Co robic? Jesc niezdrowo? Kiedy to przejdzie?

Mnie w ciąży wzięło na owoce. Owoce mogłabym jeść non stop a ulubione fast foody i słodycze poszły w odstawkę chodź nie oznacza to, że ich nie jem. Jem ale o wiele rzadziej niż przed ciążą i w mniejszych ilościach. Ale nie stało się to z dnia na dzień. Myślę, że powinnaś dać sobie kilka tygodni, ze 2-3. Stopniowo wprowadzaj coś "zdrowego" do swojej diety. I nie zapominaj o witaminach!

Gość gość
Na poczatku ciąży tez tak miałam. Mogłabym jeść non stop cos z KFC. I jadłam choć nie codziennie. Wtedy też jadlam tylko bulki z rzodkiewka i pilam wode z cytryna-tylko to nie powodowało mdlosci. Był też etap kwaśnych owoców-potrafiłam zjeść 10 sztuk kiwi na raz. Był tez etap mleka-litr dziennie. Jak mina mdłosci powinno byc lepiej.

Gość gość
ja jem bardzo dużo owocow jestem w 15 tyg ciąży ;] od jedzenia mnie odrzuca, jem bo musze najczęściej na sile. To dziwne ze po fast foodach nie jest ci niedobrze. Ja jadlam pizze może raz, mam 1kg na minusie

Gość gość
pij ciepłą wodę ze szczyptą imbiru w proszku. pomaga bardzo na mdłości.