Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam przyjaciół, dlaczego?

Polecane posty

Gość gość

Mam 17, chodzę do liceum. Nie mam znajomych. Nie nawiązałam żadnej głębszej relacji. A bardzo tego potrzebuję, chciałabym móc z kimś porozmawiać. Problem w tym, że nie mam z nikim wspólnych tematów. Kurcze, przecież jestem dosyć ładna, nie mam jakiegoś strasznego charakteru, potrafię słuchać, doradzić.. Nikt nie chce spędzać ze mną czasu, nie wiem dlaczego. Nikt mnie nigdzie nie zaprasza, nie korzysta z moich zaproszeń.. Czuję się taka samotna. Co jest ze mną nie tak? :( Jak to zmienić? Teoretycznie w klasie jestem "lubiana/akceptowana/ z każdym żyję w zgodzie" ale nikt nie jest zainteresowany moim towarzystwem. Te wakacje to koszmar. Nie wiem co mam robić. Siedzę w domu. Mieszkam w małym miasteczku więc nie ma się tutaj za bardzo jak rozerwać. Z rodziną mam napięte relacje ale mniejsza z tym. Tak bardzo nie wiem co ze sobą zrobić.

Gość dziewiędziesiąt dwa
To pewnie spadek po jednym lub obu rodzicach iż nie potrafisz nawiązać z nikim relacji albo osobowość schizoidalna. Wybierz z tego co bardziej do twojej sytuacji pasuje.

Gość dziewiędziesiąt dwa
Jak jesteś z małopolski to się możemy spotkać.

Gość gość
osobowość schizoidalna? tak strasznie brzmi ;/ niestety jestem z zachodniopomorskiego

Gość gość
ciezki przypadek, potrzebujesz chlopaka!

Gość dziewiędziesiąt dwa
Mi też by się dziewczyna przydała i to nie jakaś sierotka marysia tylko taka co by mnie do ludzi wyprowadziła.