Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem czego on oczekuje.

Polecane posty

Gość gość

Mam problem dotyczący faceta. Kilka miesiecy temu spotkałam się z dawnym znajomym w klubie. Ja byłam świeżo po rozstaniu, on również. Powspominaliśmy dawne czasy , troche wypiliśmy i doszło do pocałunku. Po tygodniu napisał do mnie poprzez facebooka, zaczeliśmy się spotykac, początkowo raz, dwa razy w tygodniu, na imprezach ( mamy wspólnych znajomych) bądź spacerach. Po dwóch miesiącach , no cóż, poszłam z nim do łóżka. Niedługo potem w rozmowie został poruszony temat związku, on powiedział ze nie chce na razie się wiązac, interezuje go tylko 'koleżenstwo z seksem'. Bardzo to przezyłam, ale że dla mnie to była tzw. ' pierwsza miłośc', z dawnych lat, pomyślałam że spróbuję to pociągnac. Od tego czasu minęły ponad dwa miesiące. Bardzo duzo sie zmieniło, spotykamy się praktycznie codziennie, przyjeżdża po mnie do pracy, cały czas wymieniamy smsy, chodzimy do kina, on często pisze że tęskni... Nie wiem co mam o tym myślec, teraz zaproponował wyjazd na wczasy, rezygnuje ze spotkan z kolegami (mecze - mundial) żeby przyjśc do mnie i pooglądac film. Nie wiem jak traktowac ta relacje? Spotyka sie ze mną w takich miejscach że nie chodzi mu w tych spotkaniach o seks.. Co myślicie o zmianie jego zachowania? Uważacie że cos sie zmienilo przez te dwa miesiące? Proszę nie piszcie że 'chciał koleżankę do łóżka, odpuśc sobie' , bo to moja świadoma decyzja i nie o to tutaj chodzi..

Gość gość
Gdyby coś się zmieniło to by Ci o tym powiedział a może niedługo powie ...