Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

guuupia rogata bestia

NUDA..? SIĘ UKRYWA.

Polecane posty

Gość a w p
Toledo tajemnica prywatności.a jaka słodka.:-) gadaj z rogatą.;-) O,to miłe.podziwiam talent,ale szkoda,że rozwija się kosztem nudy.

Gość gość
!

Gość gość
Dobry wieczór:) Poświęciłem się i przeczytałem wszystko...,jakież "miłe" rozczarowanie mnie spotkało:) co ja tu zobaczyłem?! toż to istny zlot Rewolucjonistów Kafeteryjnych;wystarczyło,ze Duch się ujawnił (już od dawna podpisuje...nikt nie zauważył?!:) a już objawili się ci którzy bez krwi nie mogą wytrzymać,musieliście znaleźć sobie kogoś do atakowania - padło na b s g... z jakiego powodu to nie muszę tłumaczyć (Alicja w krainie czarów) Rozczarował was bsg bo nie podjął bezsensownej walki w stylu Ducha więc uznaliście,że można się nad nim popastwić :)...i dobrze! pastwcie się! coś na Kafe musi się dziać , no nie? Wasze prymitywne podchody w stylu harcerzy młodszych,jak zauważyliście,spływają jak woda po kaczce,bo kto ma wiedzieć i tak wie ,że to wszystko kłamstwa Próbujecie wykorzystać sytuację,że większość na Nudzie jest nowa i jeszcze nie zna krwiożerczych bojowników kafeterii,nie pamięta (bo nie może) waszych bitew i wojen z Duchem o cnotę dziewiczą co niektórych dam , które sprowadzały się do udowadniania sobie nawzajem,że moja racja jest najważniejsza i gdy zabrakło wroga,a przy okazji padały kolejno, kolejne bezsensowne tematy (tak jak ostatni) trzeba było znaleźć sobie wroga-padło na boguduchawinnego bsg...,głupio wam ,że nie chce poddać się waszym atakom i nie daje się wciągnąć do waszego baseniku wypełnionego gównem gdzie się siłujecie kto mocniejszy w gębie,ale czy to przystoi takim weteranom jak wy? Metodą siła złego na jednego (jak już sami wiecie) można wiele zrobić i będziecie wtedy usatysfakcjonowani? Faktycznie Forume schodzi na psy... Pozostając nieutulony w żalu Pozdrawiam

Gość a w p
Senor oh,żeby się to kiedyś udało.;-)teraz uciekam pod prysznic...

Gość Kaskaderr
To wilk tylko tak pisze długoo ze się czytac nie chce! Wilku powrociłes a tak było fajnie bsg.

Gość Proboszcz ze wsi
Winny się tłumaczy bsg. Pana posty przesiąknięte są sexsem i głebokimi gardłami! Wiadomo ze zły duch bardziej kusi koscielnych ludzi proponuje wziąc rozaniec do ręki i modlic się o nawrocenie na lepszą droge.

Gość gość
I Ty Słowianko dałaś się w to wciągnąć?Dziwię Ci się

Gość a w p
T.teraz widzisz,jaką mieliśmy wtedy okazję niezwykłą?eh...a tak ci się teraz język rozwiązał...publicznie.:-D👄 Chyba napiszę,prześlesz mi grafik pracy.;-)

Dla Ciebie Ava mój grafik jest zawsze otwarty, chociaż napięty. Upchnę Cię gdzieś bez kolejki :P

witam z rana i nie koniecznie srodkowym palcem taki zły nie bede...wreszcie pierwszy nudziarz jestem

Gość g r b
Dzień dobry :-) Nienawidzę takiej pogody duszno i parno. Czy ty do mnie rozmawiasz ? Myślisz że już jest ok ?

Gość Ryszard39
Dzien dobry witajcie Rogata juz nie narzekaj na pogode przed weekendem chcieliscie gorączki:) miłego dnia. Ewa pozdrawiam

ja tylko Cię zaczepiam rożku...myślę że bylo jest i będzie o.k ja urazy nie czuje a nienawiść tym bardziej jest mi obca ale fakt lubie ci podnieść ciśnienie

Gość gość
Kto chciał upału ? Ciepła Rychu ciepła tylko a nie to co jest za oknem . Cześć T ..:D

Gość g r b
Było dobrze , teraz nie jest, może jeszcze kiedyś będzie ..przesadziłeś sam wiesz kiedy .

Dzien dobry Rogata :-) i wszyscy :-) miłego dnia w tym słonecznym dniu :) i nie nudzic się..?!

Gość g r b
Siema Ryśka :D Pytanie na dziś ; Roztapiasz się ?

czasem się za galopuje ale więcej dystansu do siebie to tylko internet a głupota ludzka niezna granic na szczeście czas goi rany więc cierpliwości i poczekamy aż kurz opadnie

Gość g r b
No no .. cierpliwości .. Przeproś za k***ę na głównej .

Gość a w p
Hej.

na głównej stacji nikogo nie obrażałem tematów zakładać takich też nie będę bo wtrącać się będą nieistotne pomarańcze...ja juz nie pamiętam kurew ale zeby dzień zacząć miło tooo Guupia PRZEPRASZAM niech będzie korona z głowy mi nie spadnie...

Gość g r b
Awa ;D witaj . Doceniam ...może jeszcze będzie normalnie :d