Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zużka546

Nie potrafiłabym spotykać się z kimś bez zobowiązań

Polecane posty

Gość zużka546

Jak dla mnie sex bez uczucia nie istnieje, nie wiem być może inni tak potrafią ,ja nie. Ja muszę poznać mężczyzne , poczuć coś do niego , może zle robie i dlatego ciągle dostaje po tyłku

Gość gość
ja tak samo, a w ogóle to uważam, że seks jest tak nudną i prymitywną czynnością, że nie wiem jak mozna spotykac się dla SAMEGO seksu. Dla mnie takie osoby są gorsze od zwierząt, myślą doopami. Nawet jak bym byla samotna i miala ochotę, to sama sobie zrobie dobrze, wiec nie widzę sensu szukania kogos do lozka, poza tym mozna sie syfem zarazic. Nie wspominam juz o niechcianej ciązy. dla mnie takie kobiety mają NAS\RANE we łbach, są gorsze od prostytutek, bo taka prostytutka uprawia seks z facetem zeby miec pieniadze na jedzenie a czasem wychowuje dziecko i musi mu tez dac jeść. A taka co ma kolege od seksu to zwykla ku\\rwa, którą swędzi ci\\pa. Jak to sie mowi: są ku\\rwy i KU\\RWY.

Gość gość
dla mnie najwazniejsza jest milosc

Gość gość
A taka co ma kolege od seksu to zwykla ku\rwa, którą swędzi ci\pa. Jak to sie mowi: są ku\rwy i KU\RWY. x wywłoka, k***isko nad k***iskami,brakuje słów na taką szmatę facet,ktory jedzie do takiej,to przeciez myśli o niej jedynie jak o dziwce,która go obsłuży

Gość zuzka546
nie wiedziałam że aż tyle brzydkich słów przeczytam