Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grafomania

opowiadanko

Polecane posty

Gość grafomania

Wydawał się taki delikatny, kulturalny.... taki typowy intelektualista hmmm okularnik, owszem ciało miał muskularne i czasem dało się zauważyć w spojrzeniu jakąś taką zwierzęcą dzikość...ale nie pomyślałabym, że gdy znajdziemy się sami, wieczorem w zamkniętym pokoju hotelowym to stanie się.....bestią...

Gość gość
zaczyna się interesująco....

Gość grafomania
Ledwo weszłam do pokoju...po plecach przeszedł mi nieprzyjemny chłód....przeraziło mnie to....to uczucie z dzieciństwa, kiedy coś przeskrobalam, wracałam do domu i po minie rodziców wiedziałam, że oni już o wszystkim wiedzą i czeka mnie kara. To instynkt ? A może nieświadomie odpycham od siebie wiedzę o niebezpieczeństwie, bo jednak tego pragnę...chcę być w takiej sytuacji..niebezpieczeństwo...czy to właśnie nie jest najbardziej podniecające ?

Gość gość
Styl Ilony Felicjańskiej czyli bardzo przewidywalne, to już ta słodka lepiej pisze bo młodością pachnie a nie tr***łem

Gość grafomania
Nie myliłam się...wpadłam...teraz już nie ma odwrotu ! Ta prawda dociera to do mnie z pełną wyrazistością i brutalnością...nie ma drogi ucieczki ! Pozostaje tylko poddanie się...chyba tak czuje zwierzyna w potrzasku...poddać się...sama zaczynam czuć się jak zwierzę... żadnej logiki...tylko strach i to oszałamiające...podniecenie... Te uczucia rozlewają się po całym ciele...skóra na głowie cierpnie...nogi miękną...a wszystko koncentruje się między moimi udami...ociekając gorącem i wilgocią...chociaż ja tego naprawdę nie chcę ! Głos rozsądku krzyczy mi w głowie - nie chcę być taką d/z/i/w/k/ą ! To chore ! Nie chcę ! jednak ten głos powoli cichnie...w końcu odpędzam go niczym natrętną muchę...poddaję się...zaraz zostanę d/z/i/w/k/ą....zwykłą plugawą ze/szm/aco/ną d******.wiem już, że pragnę teraz tylko tego ! k/u/r/w/i/ć się ! być jego k/u/r/w/ą ! jestem już jak zwierzę... nie myślę...tylko czuję....wszystkie myśli są tam, w tym gorącym, pulsującym miejscu...cała ja...patrzę na niego, a przestrzeń między nami sprawia wrażenie, że gdy któreś z nas poruszy się to zacznie iskrzyć....powietrze jest gęste....ta chwila jest słodko-gorzka...mogłaby trwać wiecznie....

Gość gość
pisz pisz jeszcze ;)

Gość gość
niezłe dawaj jeszcze