Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oczy

Polecane posty

Gość gość

Długie przeszywające spojrzenie przez faceta w oczy kobiety o czym świadczy?

Gość gość
Zgadzam się,a co oznacza jak kobieta wbija wzrok?

Gość gość
Czyli mogę mieć jakieś nadzieje?

Gość gość
up

Gość gość
Te Twoje oczy.....

Gość gość
O co mu chodzi co on chce mi dać do zrozumienia tak patrząc na mnie?

Gość gość
up

Gość gość
Może jest krótkowidzem, a wtedy sprawia się wrażenie wpatrzonego Bóg wie jak głęboko, a on po prostu patrzy i nawet nie wie, że tam jesteś. ;)

Gość gość
napewno krótko widzem nie jest

Gość ten facet
no ja tak patrzę czarnymi oczami.

Gość gość
Mogę powiedzieć za siebie.Tak patrzę na kobietę która mi się bardzo podoba.

Gość gość
up

Z czystej ciekawości jak kobieta zareaguje. x "Czyli mogę mieć jakieś nadzieje?" - jeśli gość nie jest popaprany, możesz mieć nadzieję.

Gość gość
Z czystej ciekawości jak kobieta zareaguje a jak odwzajemnia to spojrzenie

"a jak odwzajemnia to spojrzenie" - przeważnie się peszą, rumienią i zapraszają ponownie. :) Ja tego nie zaczynam - nie "bawiłbym" się tak z paniami, które patrzą na mnie z byka. Kobieta która odwzajemnia wzrok jest silna, pewna siebie i w oczach faceta zyskuje szacunek.

Gość gość
zwykły gościu czy on zauważył że ja na niego spoglądam i stąd ta okcja z patrzeniem w oczy. Czy dobrze wnioskuję? Może podsuniesz mi jakiś pomysł jak to dalej rozwinąć wiesz tak z męskiego punktu widzenia.

"czy on zauważył że ja na niego spoglądam i stąd ta okcja z patrzeniem w oczy" - bardzo możliwe, choć wielu jest ślepych na znaki niewerbalne. x "jak to dalej rozwinąć" - obserwuj go jak zachowuje się w stosunku do Ciebie (jak patrzy, mówi). Z jego strony powinna być jakaś inicjatywa. x Zdroworozsądkowo - co ma być to będzie (na spokojnie, bez zbędnego nakręcania się).

Gość gość
no własnie ostatnio jak żeśmy się widzieli i rozmawiali to miałam wrażenie że mnie chciał o coś spytać ale ponieważ był z nami jeszcze jego kolaga z pracy i to było u niego w pracy to tak na prędce wymyślił pytanie.

Gość gość
no własnie ostatnio jak żeśmy się widzieli i rozmawiali to miałam wrażenie że mnie chciał o coś spytać ale ponieważ był z nami jeszcze jego kolaga z pracy i to było u niego w pracy to tak na prędce wymyślił pytanie.

Gość gość
To mi się bardzo podoba, znalezione w necie jakiś czas temu. Co prawda dotyczą osób, które się już raczej znają, ale temat o oczach i spojrzeniu więc pasuje. ‎”Być może nie istnieje żaden inny rodzaj intymności, mogący konkurować z dwoma spojrzeniami, które spotykają się z mocą i zdecydowaniem, i które całkiem po prostu nie godzą się na oderwanie od siebie.” ‎” To niewiarygodne jak bardzo wymowne są ludzkie oczy. Ile mogą wyrazić spojrzeniem. Nawet jednym jedynym. nie jest to kwestia wyrazu całej twarzy. Nie. Spojrzenie jest czymś najzupełniej magicznym i nie da się tego objaśnić żadnymi przyczynami anatomicznymi, jak w przypadku grymasu czy uśmiechu nawet. Oczy mogą spoglądać nieruchomo- a jednak najdokładniej wyrażać stan ducha i uczucia. Są takie spojrzenia, które można sobie zapamiętać na całe życie. Ułożyć w pamięci jedno po drugim, jak kwiaty w zielniku, i wspominać, które gdzie zostało znalezione. Lub otrzymane”

Gość gość
”Być może nie istnieje żaden inny rodzaj intymności, mogący konkurować z dwoma spojrzeniami, które spotykają się z mocą i zdecydowaniem, i które całkiem po prostu nie godzą się na oderwanie od siebie.” ‎” To niewiarygodne jak bardzo wymowne są ludzkie oczy. Ile mogą wyrazić spojrzeniem. Nawet jednym jedynym. nie jest to kwestia wyrazu całej twarzy. Nie. Spojrzenie jest czymś najzupełniej magicznym i nie da się tego objaśnić żadnymi przyczynami anatomicznymi, jak w przypadku grymasu czy uśmiechu nawet. Oczy mogą spoglądać nieruchomo- a jednak najdokładniej wyrażać stan ducha i uczucia. Są takie spojrzenia, które można sobie zapamiętać na całe życie. Ułożyć w pamięci jedno po drugim, jak kwiaty w zielniku, i wspominać, które gdzie zostało znalezione. Lub otrzymane” - Oj gościu z 18:45 trafnie to ujełaś/łeś. Wystarczyło jedno spojrzenie a jak to się mówi wymiękłam całkowicie.

Gość gość
Genialne słowa. Kto choć raz tego doświadczył, wie o czym mowa. Jedno spojrzenie w oczy pozostawia ślad do końca życia. Mam tylko nadzieję, że w Niej również...

Gość gość
a ja mam nadzieje że w nim też pozostał ślad

Gość gość
up

Gość gość
mówi się ponoć że z oczu można dużo wyczytać. To co mówią takie oczy które się w drugie oczy właśnie w taki przeszywający sposób wpatrują

Gość gość
up

Gość gość
Oczy są zwierciadłem duszy !!!,możliwe że miał tą świadomość.

Gość gość
wiem że możliwe jest to że miał tą swiadomość ale kompletnie nie wiem co on mi chciał tym spojrzeniem powiedzieć

Gość gość
up