Gość Olkka Napisano Grudzień 13, 2019 Jeśli chodzi o sprawę przeciwko ZUS to wiem, że Pan Tomaszczyk z JST specjalizuje się w takich rzeczach i cieszy się dobrymi opiniami i skutecznością- wiec myślę, że warto się z nim skontaktować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 16, 2019 Dnia 13.12.2019 o 20:59, Gość Olkka napisał: Jeśli chodzi o sprawę przeciwko ZUS to wiem, że Pan Tomaszczyk z JST specjalizuje się w takich rzeczach i cieszy się dobrymi opiniami i skutecznością- wiec myślę, że warto się z nim skontaktować. to jest bardzo znany prawnik, jeśli chodzi o takie sprawy, czy walkę z takimi molochami jak ZUS, w zusie też go juz na pewno kojarzą, za dużo z nimi do tej pory wygrał :-):-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GOŚĆ Napisano Grudzień 17, 2019 Dnia 2.10.2019 o 10:12, Gość JolantaWrlatowska napisał: Cześć, Słyszałam od koleżanki, że miała taką właśnie sprawę i bardzo jej pomógł Pan Adwokat Chróscielewski. Nikt inny nie chciał się tego podjąć, bo to ciężka sprawa. Bardzo go chwaliła. Ja byłam u niego w swojej sprawie dotyczącej zasiłku i też jestem bardzo zadowolona. Tu namiar do niego 666 609 065 Mnie też prowadził wspomninay adwokat Chróścielewski i mogę go polecić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Asiaa Napisano Grudzień 30, 2019 Jak sprawa przeciwko ZUS to zdecydowanie polecam Pana Tomaszczyk. Jest z Warszawy więc nie masz daleko a moim zdaniem zdecydowanie warto bo zna się na tej dziedzinie jak nikt inny;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Grudzień 30, 2019 2 godziny temu, Gość Asiaa napisał: Jak sprawa przeciwko ZUS to zdecydowanie polecam Pana Tomaszczyk. Jest z Warszawy więc nie masz daleko a moim zdaniem zdecydowanie warto bo zna się na tej dziedzinie jak nikt inny;) prawo pracy to konik Pana Tomaszczyka, wiem co mowie, facet zna sie narzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MagdaK Napisano Styczeń 9, 2020 Ogólnie sprawy z ZUS to nic przyjemnego i na pewno warto mieć po swojej stronie jakiegoś dobrego prawnika. Ja mogę polecić Pana Tomaszczyk, zna się na rzeczy, już wielokrotnie prowadził takie sprawy i cieszy się w nich skutecznością więc na pewno warto spróbować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zofia L Napisano Styczeń 10, 2020 Polecam prawniczkę Ewę z Centrum Lex Porady Prawne. Udzieliła mi dokładnej i konkretnej porady prawnej w sprawie, w której myślałam że juz nic ani nikt nie jest w stanie mi pomóc. Kontakt do niej znajdziecie na facebooku. Ona pomaga też Polakom w Wielkiej Brytanii. Jest naprawdę świetna. Pozdrawiam czytających Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GOŚĆ Napisano Styczeń 21, 2020 Dnia 17.12.2019 o 13:30, Gość GOŚĆ napisał: Mnie też prowadził wspomninay adwokat Chróścielewski i mogę go polecić. CHRÓŚCIELEWSKI - SUPER ADWOKAT POLECAM! WYGRYWA! TO NAJWAŻNIEJSZE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzaa2 Napisano Styczeń 22, 2020 Ja korzystałam z pomocy Pana Tomaszczyk i bardzo sobie go chwalę! Konkretny, rzetelny, widać, że wie co robi. I tylko dzięki jego doświadczeniu i wiedzy udało mi się wygrać sprawę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 23, 2020 Tomaszczyk wygral juz wiele spraw z ZUSem, więc jak chcesz skutecznego prawnika do tego typu spraw, to polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Bernard Napisano Styczeń 24, 2020 Mnie strasznie Zus utrudniał życie ale kierując się pozytywnymi opiniami poszedłem do Chróścielewskiego. Znawca tematu, bo się w tym spacjalizuje. Oczywiście wygrał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość baśka Napisano Styczeń 27, 2020 w Warszawie prowadzi kancelarię adwokat Tomasz Tomaszczyk, jest bardzo doświadczonym prawnikiem w prawie pracy i kwestiach związanych z ZUS, nam też pomagał w kilku podobnych kwestiach, polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 29, 2020 Najbardziej doświadczony w bataliach z ZUSem będzie wspomniany Tomaszczyk, no chyba, ze nie zalezy Ci na skuteczności i rzetelności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 30, 2020 w Warszawie jest adwokat Tomasz Tomaszczyk, ma duże doświadczenie w sprawach z ZUS, polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość gość Napisano Styczeń 31, 2020 Miałem do czynienia z Panem ADWOKATEM CHRÓŚCIELEWSKIM według mnie najlepszy od spraw z ZUS-EM. W rankingu www.skuteczny-adwokat.com jest na 1 miejscu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bokowoda 0 Napisano Marzec 10, 2020 Polecam Chróścielewskiego. WYGRYWA! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KierkaI 0 Napisano Lipiec 22, 2020 O Chróścielewskim nic dodać nic ująć - PERFEKCJA! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz Kopan 0 Napisano Luty 8, 2021 Potwierdzam. CHRÓŚCIELEWSKI & CHRÓŚCIELEWSKA to najlepsza opcja jeśli chodzi o sprawy przeciwko ZUS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcin1970 0 Napisano Lipiec 6, 2022 (edytowany) Miałem bardzo trudną sprawę z ZUS-em, który uznał, że nie mogę być ubezpieczony wiązało się to dla mnie z utratą zasiłku, który miałem wypłacony. Byłem przerażony, ale Pan Mecenas Piotr Szybka zajął się tą sprawą i koniec końców skończyło się to tak, że sąd uznał, że zasiłek mi się należy. Jestem bardzo zadowolony. Bezpośredni kontakt 666 600 773. Edytowano Lipiec 6, 2022 przez Marcin1970 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RobikTedd 0 Napisano Maj 16, 2023 TEŻ POLECAM KANCELARIĘ CHRÓŚCIELEWSKA AND CHRÓŚCIELEWSKI DLA MNIE MISTRZOSTWO ŚWIATA! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justyssia 0 Napisano Kwiecień 5, 2024 Polecam Panią Adwokat Chróścielewską z czystym sumieniem. Bardzo angażuje się w sprawy i podchodzi indywidualnie do klienta. Bardzo mi pomogła w mojej sprawie i gdybym jeszcze kiedyś potrzebował adwokata, to z pewnością wrócę do Pani Magdaleny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach