Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boze co za koszmar:(( wielka cma wleciala mi do pokoju chyba umre

Polecane posty

Gość gość

obudzilam sie 2 h temu i mialam nadzieje,ze zasne...gdy nagle widze wielkie czarne latajace cos.pierwsza mysl "wtf nietoperz?" okropnosc...nigdy juz nie otworze okna.ale co mam robic? mam zamknac pokoj i spac w przedpokoju na krzesle? :( o 8 wstanie moja wspollokatorka,ale ona pewnie tez sie boi cmy i mi nie pomoze. na pietrze mam same sasiadki, nie ma faceta,ktory by mi pomogl zabic to talatajstwo. ona sie tlucze o zaluzje brrr co za koszmarny odglos! po co takie cmy istnieja :(

Gość gość
tragedia! ten badziew ma z 5-6 cm!!! uciekam z pokoju...ciarki mnie przechodza...na dodatek musze ja obserwowac zeby sie gdzies nie ukrla...:( pewnie zlozy mi jaja :O moze zagazuje ja dezodorantem? ale boje sie podejsc tak blisko.jeszcze ja rozwsciecze

Gość gość
Ścierki niemasz w chalupie? Chlopa pewnie lejesz scierą po łpie a ćmy niepotrafisz zajumać:-)

Gość gość
nie mam chlopa! gdybym miala to by zabil albo wygonil cme,a ja bym mogla spac spokojnie ;( mam psa. lezy przy zaslonie (tam teraz gadzina sie ukryla) i smacznie spi! nawet nie wie jakie zagrozenie jest w poblizu...mam nadzieje,ze rano ja znajdzie i zje

Gość gość
polecam złapać to stworzenie i upiec na grilu

Gość gość
Niemasz chlopa? Jak mnie niebedziesz lac po łbie to sie z toba ozenie:-)

Gość gość
wyobraź sobie że to motyl i śpij spokojnie :-)

Gość gość
motyli tez sie obawiam,boje i brzydze :( ogolnie nie cierpie owadow :O jedyne jakich sie w miare nie boje to te nielatajace i bez czulek czyli larwy i dzdzownice i gasiennice. ale boje sie tego co ma skrzydla i zukow tez :O nie bede cie bila a ile masz lat? :) naprawde facet by sie w domu przydal teraz to dostrzegam :(

Gość gość
50 pewnie sie nienadaje juz:-)

Gość gość
50 toz to pedofilizm ;( ja mam raptem 19 niecale