Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrozka33

wrozba za darmo

Polecane posty

Gość wrozka33

Cześć, w życiu dla mnie najważniejsza jest praktyka. Powróżę za darmo ,no dokładnie za grosik, który będziesz musiał, musiała, komuś lub jakiej instytucji podarować.

Gość gośćps3
witam chciałabym abyś mi powróżyła :)

Gość gość
wystarczy ze odasz dusze szatanowi to wcale nie bedziesz musiała miec tejpraktyki a przynajmniej by znienawidzec koscioła bo w tedy jest lepsza komunikacja z demonami tylko trzeba wiedziec ze to bóg zna przyszłosc nie demony one tylko zgaduja

Gość gość
ość 2014.07.07 wystarczy ze odasz dusze szatanowi to wcale nie bedziesz musiała miec tejpraktyki a przynajmniej by znienawidzec koscioła bo w tedy jest lepsza komunikacja z demonami tylko trzeba wiedziec ze to bóg zna przyszłosc nie demony one tylko zgaduja hjj W zyciu wiekszych bzdur nie czytalam :D

czy wy macie IQ ziemniaka? serio wierzycie w jakies wrozenie? :D :D :D

Gość gość
agnieszka 7.09.1983 czy wyjde za maz??

Gość gość
haloo

czytam ksiazke niebo istnieje naprawde o 4 letnim chłopcu co był w niebie i ta wszystko opisuje ludzi co dawno umarli ale co ciekawsze to muwi o wojnie w tym wieku zli ludzie ateisci słudzy szatana i inne mendy na usługach szatana zaatakuja dobrych kosciuł katoicki i teraz czy to prawda spytaj sie kart

Gość gość
Piekło i niebo to bzdury. Zmarli są cały czas z nami innym równoległym świecie. Czasami pokazują się nam.

W wieku 8 lat namalowała swój najsłynniejszy obraz "Książę Pokoju" Twierdzi że jej ręką kieruje Jezus i On zsyła jej natchnienia i głębię wizji, które młodziutka malarka ukazuje na płótnie. - „Zostałam pobłogosławiona przez Boga. A jeśli zostałam pobłogosławiona, to jest tylko jeden jedyny powód, dla którego tak się stało - by rozświetlać drogę innym” - mówi. Oglądając jej dzieła trudno temu zaprzeczyć, bo jej obrazy, są po prostu niesamowite i trudno wprost uwierzyć, że dziecko jest ich autorem! i według tego chłopca tak wygląda Jezus https://www.youtube.com/watch?v=nCRwNN_YEmo

Gość gość
mii możesz powróżyć :33