Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość popMarlej

Seks po uzywkach?

Polecane posty

Gość popMarlej

Bardziej mi rozchodzi się po jakims paleniu niż po alkoholu.. piszmy tutaj jakies dziwne historie! Miałem znajomego który od czasu do czasu przyjezdzal i paliliśmy z bongo. Pewnego dnia dwie moje znajome chciały po prostu sprobowac jak z tym jest. Ja z kumplem mielismy po 24 lata, kolezanka K. 28 a M. 20. K. była blondyneczka, ale taka nierozgarnieta, lubila sobie wypic - taka trochę rockowa. M. natomiast z dobrego domu, studiowala i trochę jej cycka brakowało, ale miała za to niesamowite nogi - do tego miała narzeczonego. K. miała meza. Pokazalismy dziewczyna jak się to wypala, na początku były trudności, ale szybko ich trafila "z***a". Mi i koledze trzeba było jeszcze trochę, ale nie chcieliśmy przesadzic, bo trzeba było pilnować koleżanki by głupot nie narobily Zlapala nas gastrofaza, wszystko co było zdatne do jedzenia zjedliśmy - wlaczylismy TV ale było tam nic ciekawego, K. dorwala pilota i wylaczyla pasmo dla dorosłych na Polsat play. dziewczyny wpatrzone w ten telewizor, lekko zjechane a my nic. W tele pudle była dobra akcja, jakiś seks w parku, a M. zaczela się miziac po udzie, no to puscilem oko koledze żeby dzialal... zaczal się pomagać, szybko rozchylila nozki... Ona wstala, zlapala go za reke i udali się do małego pokoju nie zamykając za sobie drzwi. K. Poszla zobaczyć co się dzieje, ja trochę za nia. M i mój kolega zaczeli się rozbierać - faktycznie M. nie ma cycka a szkoda - ona dorwala się jego paly, loda robila perfekcyjne. Zaczelo mnie to podkrecac, K. chyba tez bo zaczela się oblizywać. Szybko wpakowałem jej rece pod bluzke i zaczalem ugniataci szczypać suteczki. M. i kolega zaczeli się byzkac, to porwalem K. do kuchni, wyzbyłem się jej gornej odzieży i zaczalem ssac jej piersi. Nikt nic nie mowil, z drugiego pokoju było tylko slychac jeki i steki. K. klekla dorwala się do mojego penisa dobrze go nawilzyla, a po chwili już ja rznalem na piecyku... potem kochaliśmy się na podłodze, przy lodowce, na krześle... na zj***e nie idzie się szybko spucic, wszystko wydluza się w czasie... ale było fenomenalnie. K. zdazyla mnie ostrzec ze nie zabezpiecza się wiec wyszedłem z niej i zaczalem dochodzić - strzeliłem jej na brzuch piersi, trochę na szyje i twarz. W drugim pokoju akcja jeszcze trwala, nagle tylko było slychac steki mojego znajomego, lukam a tam M. go ujezdza, a on najwyraźniej doszedł. Padli razem. Ja z K. tez się polozylem, obydwoje się jedynie piescilismy , nie było już sily na seks. Koniec końców. Ja z K. nie jesteśmy para, już więcej nie paliliśmy. M. zaszla w ciaze, oczywiście profilaktycznie mowi ze to jej narzeczonego, ale sama dobrze wie co się wydarzyło. Była to najdziwniejsze ale najprzyjemniejsze palenie :)

Gość gość
seks po jaraniu jest fenomenalny, nigdy nie miałąm takich orgazmów jak po ziole. ale to tylko z moim facetem, nie z jakimiś obcymi :p

Gość gość
dlaczego to nie jest legalne, toż to najlepszy afrodyzjak :)