Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy nie brzydzi was sadlo stary wygląd zniszczone zęby waszych matek i babc

Polecane posty

Gość gość
jak sie widzi od przedszkola matke i babcie maciory ohydne żrące slodycze slodząće co sie da i z dupami jak szafa -to sie niedobrze robi

Gość gość
wiekszosc bab lubi sieoplac i przez to maja ohydne ryje pomarszczone duzo wczesniej niz wynika z metryki-40 latka opalajaca sie wyglada na 50 czy 60 lat a dziecko czy wnuk moze czuc odraze do jej ryja wstretnego

Gość gość
lubi sie opalac i przez to dzieci musza sie jej wstydzic bo wyglada jak ich babcia

Gość gość
To dziwne, ze kazdy mysli ze stare kobiety to istoty z innej planety. Fakt jest taki, ze to my za pare lat i tak juz jest było i będzie i nikt z nas przed tym nie ucieknie.

Gość gość
ale nawet na starosc niektore kobiety wygladaja atrakcyjnie-supermodelka z lat 80 tych chrisie Brinkley -ma 60 lat i wyglada cudnie Raquel Welch ma 71 lat i te zwyglada mlodo Joan collins -Alexis z dynastii-81 lat i jak wyglada- ich polskie rowiesniczki to ohydne smierdzące schorowane spasione ropuchy i rozdeptane kapcie

Gość gość
Moja mama wygląda lepiej niż nie jedna 30 latka, a babcia? Babcia też jest zadbana, choć ma nadwagę, ale to już zasługa jej choroby.

Gość gość
wole starych od mlodych - maja więcej ciekawego do opowiedzenia, chocby długi zyciorys- a czym mnie przecietna gówniara moze zaskoczyc? Takimi "filozoficznymi" spostrzezeniami, jak autorka?

Gość gość
mam 33 lata, mieszkam na wsi, mam 2 dzieci - więc wg was jestem spasionym grubasem i wyglądam na 50 lat - hahahhaa waże 45 kg, uprawiam sport, dbam o siebie, rok temu jeszcze jak miałam 32 lata gdy kupowałam piwo na wakacjach musiałam pokazać dowód, wszyscy mi teraz mówią, że wyglądam młodziutko na około 20 lat. Mąż mi mówi, że większość gówniar z gimnazjum pozazdrościłoby mi figury, także jak zawsze macie rację, drogie znudzone waszym marnym życiem kafeterianki :)

Gość gość
Jebać stare baby!

Gość gość
Po pierwsze, jeśli się ma 50, 60 lat i się waży 45 kg to zmarszczki są mega widoczne, trochę nadwagi i wygląda się zdecydowanie lepiej. A ty gówniarzu, wiesz, że twoje gówno bardzo śmierdzi i ja się tobą brzydzę jak pomyślę jak srasz i śmierdzisz...

Gość gość
Po drugie, też będziesz stary i obleśny...wspomnisz moje słowa :)

Gość gość
Chory psychol z ciebie autorze :D. Wydaje mi się że swoją frustracją nic nie zyskasz bo zarówno piękne jak i brzydkie kobiety były, są i będą zawsze i będą cię otaczać a ty ładny czy brzydki , będziesz nimi otoczony. Myslę że z takim podejściem dostaniesz zawału w wieku 50 lat bo tak kończą zgorzkniali frustraci. Ludzie różnie się starzeją, kobiety niszczą ciąże , przemiany hormonalne itp ale brzydkich facetów z brzuchami jakby nosili bliźniaki nie wiem co zniszczyło, chyba zaniedbanie .

Gość gość
Jeżeli chodzi o starszych ludzi to ja tam widzę po równo, zarówno przeróżne kobiety ale i mężczyzn z sztucznymi klapami, obwisłymi policzkami i szyjami , brzuchami napęczniałymi od obżarstwa i żylakami na nogach (tak , tak, oni też je miewają pomimo że nie rodzili :D ). Wolę babcię z wiszącym biustem niż starego faceta z sinymi obwisłymi jajami między nogami i obrzydliwym na siwo owłosionym brzuchem i kaciami po kolana.

Gość gość
typowa kobieta zwlaszcza ze wsi to wyglada ohydnie i cuchnie potem i moczem

Gość gość
takich matek i babc to mozna sie tylko wstydzic i brzydzic

Gość gość
jest ich 99 %

Gość gość
Wiezcie olejcie ten temat .. 'To', powraca co jakis czas, jak zapomni wziąć tabletek, wkólko te same teksty , bardzo charakterystyczne.. Ma jeszcze jeden temat " nakaz rodzenia 30 dzieci ' tez ten sam styl, te same teksty.. Widac , że chore to umyslowo.. szkoda czasu i energii na jakakolwiek reakcje..

Gość gość
tak jest -im starsze baby tym grubsze

Gość gość
Jak czytam co piszecie to Jestem za eutanazją ! częśc z was za parenaście lat powinno się odstrzelić bo same nie wiecie jak bedziecie wygladac czy nie dopadnie was choroba etc .Idiotki , mamy wam tylki wycierały ,wychowały a wy co za pare lat je oddacie do dpsu czy zabijecie zeby kolo takiej nie usciąć .Przyjdzie czas kiedy wasze mamy nie beda w stanie się umyć , przebrac a waszym psim obowiązkiem bedzie im pomóc !!

Gość gość
Żylaki też są genetyczne . Moja siostra ma 18 lat waży coś kolo 57 kilo przy wzr 177 I ma żylaki , mi się pojawiły jak miałam 16 -piękne pajączki a teraz po 2 ciązach mam już super widoczne,Starsza siostra ma żylaki .Mama ma żylaki , dziadek itd ! I nikt u nas nie ma problemu z nadwagą

Gość gość
spasione maciory ktore tucza siebie swe dzieci i wnuki to dno

Gość gość
Jedna idiotka pisze i akreca towarzystwo ciekawe kto raszplo ci dupe bedzie myl! jak zrobisz sie niedołężna !

Gość gość
są ludzie ktorzy po 80 tce i 90 tce sa calkowicie sprawni fizycznie ale pracowali na to od mlodosci a spasione maciory tylko sobie sadlo i choroby hodowały

Gość gość
wiesz ile znam ludzi którzy nie pili nie palili uprawiali sporty a ich już nie ma !! Kumpel zmarł w wieku 24 lat , nigdy nie palił nigdy nie pił , biegał brał udzaił w biegach w Krakowie , co roku przygotowywał mlodszych do zawodów . Zjadł go rak w 2 msc. Kolezanka 26 lat wygladała jak modelka zadbana , madra bez nalogów -zmarła zjadł ją rak Moj Kuzyn też w zyciu nie palił a jesli pił to wizo ziołowe i to od wielkich dzwonów ratowni medyczny przezył 39 lat . I moge tak wymieniać kumpel ma 32 lata i ma stwardnienie rozsiane.. Myslisz ze bedziesz zawsze piękna i zdrowa ! i ze jesteś inteligentna

Gość gość
A dlaczego temat uwzglednia tylko kobiety. To załosne bo faceci maja brzuchy i to w wieku 25-30lat jak kobiety w ciązy z ta róznica że nie oni daja życie a brzuch jest efektem wpierdalania :o brzydkie żeby smród papierosów obrzydza bez względu na płeć!

Gość gość
baby duzo czesciej niz faceci smaża sie na solarium i maja od tego ryje zniszczone

Gość gość
moja kolezanka ma 30 lat w jednym czasie zachorowała jej mama i babcia a teraz tata nbie liczac ze syn w szpitalu i wiesz co ona na to ? nie chce slyszec o dps dla babci , myje ja oklepuje, babcia ma 96 lat juz kilka razy wygladało na to ze to jej ostatnie chwie , ona rusza tylko oczyma a mloda przy niej nagina -bo babcia byla wspaniałym czlowiekiem sama w wolnej chwili chodze jej pomagac daje jedzenie przez sade starszej i mlodszej . Starszym ludzia tym ktorzy cale zycie byli dobrzy nalezy sie opieka na stare lata od tych ktorych wychowali . Na starosc czlowiek nie pieknieje i nie zawsze jest to wina trybu zycia . Was chyba nie nauczono szacunku do 2 czlowieka w was jest tylko jad i nienawisc . Zapatrzeni w siebie nie widzicie bliskich , starzy ludzie was brzydza , dzieci wam smierdza , kazdy z was b yl dzieckiem i inni poswiecali dla was zycie jak lezalyscie i robilyscie pod siebie nic was nie ominie nie urodzilyscie sie majac 18 lat i nie bedziecie miec cale zycie tej 18tki

Gość gość
jak mozna czuc milosc i szacunek do matki i babci spasionych macior ktore same wyhodowaly sobie sadlo i choroby cywilizacyjne?

Gość gość
Zapomniałes dodac chory kretynie , ze sam jestes spasionym tucznikiem bez zebów, bo wszak tak matki i babki karmia dzieci :P Sam tak piszesz o sobie rowniez :P idz sie zapisz do lekarza w kolejke , bo najwyrazniej leki sie skonczyły!

Gość gość
matki i bacie warte milosci i szacunku trafiaja sie rzadko