Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Woda z pralki na podloge poszla,moglo sasiadow zalac?

Polecane posty

Gość gość

Brat podrzucił mi swoją corke, na wakacje ( łozbuz ,ze brrr) gdy weszłam do łazienki zobaczyłam ze łazienka cala zalana po kostki, okazało się ze mała wyjęła z wanny węza od pralki i rzuciła go na podłogę, gdy pralka oddawała wode oczywiście nie poszło to do wanny ,ale wszystko na podłogę, zbierałam wode z dobre 40 min, Wiem,ze sąsiadka jest w domu bo słyszałam ją na balkonie , zastanawiam się czy pójść do niej i zapytać się ,czy czasem ją nie zalalo, czy czekać w razie czego aż ona przyjdzie? W rogach było pełno wody, ale nie wiem czy isc sama pierwsza z siebie chwalić się swoją katastrofa domową i się cos pierwsza odzywac?

Gość gość
Ja bym poszła i powiedziała żeby była przygotowana w razie w. A mała bym w trybie natychmiastowym wysłała do domu

Gość gość
Idź się do sąsiadów zapytaj. Mnie kiedyś też zalano i nie w*******m się tylko dlatego, że sąsiad przyszedł się zapytać czy wszystko w porządku, a nie siedział cicho jak mysz pod miotłą.

Gość wylana pralka
No już ja wode wytarłam z łazienki, lecz nie wiem czy czasem na sufit sąsiadce nie spłynęła ;/ Boje sama się pierwsza o tym chwalić, bo jak nic się nie stało to wyjde na jakąś nieodpowiedzialna A mala niestety musi być u mnie prze jakiś czas, wyslac jedynie mogę ją na caly dzień na dwór i to na tyle, mam już jej dość , co dzień jakies psoty, dzień w dzień atrakcji mi dostarcza

Gość gość
Ty ją być może zalałaś, a ona ma k***a przychodzić i ci o tym mówić, jasne. Wstydu nie masz :O

Gość wylana pralka
No chyba każdy widząc zalany sifit sam by pierwszy poszedł na górę, jak sąsiadka nie przychodzi, to czyli wszystko ok tak myślę, od tej sytuacji minely już 2 godzina. Myślę ze jakby przeciekło to przyszla by do mnie kobieta

Gość wylana pralka
Minelo już ponad 2 odziny Jak się przez ten czas nie odzywa to mogę czuć się spokojnie ,ze wszystko ok???

Gość gość
Mnie w ten sposób sąsiadka zalała 2 razy. Za każdym razem to ja informowałam sąsiadkę że mnie zalewa. Uważam że powinnaś iść i jej powiedzieć że tak i tak się stało i z góry przeprosić

Gość gość
Nikt nie siedzi i nie obserwuje SUFITU :o

Gość jarkuszz
To prawda, ze nikt nie siedzi i nie obserwuje sufitu a co do samego zalewania wodą z pralki to albo zmien pralke albo np. w sklepie https://smarthome24.pl/ jest cos takiego jak detektor zalania ktory od razu informuje uzytkownika w momencie gdy woda zaczyna sie wylewac

Gość gość
jak to weza to w blokach wezem do wanny idzie pranie? a nie masz w łazience plytak , ze mialas zalac sasiadow, dobrze polozone wlytki nie przepuszcza wody