Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu mężczyźni wciąż traktują kobiety jak psy

Polecane posty

Gość gość

Kiedy to się zmieni? Prawie w każdej religii sa szowinistyczne porady dla facetów. Juz sam fakt ze kobieta pochodzi z zebra Adama jako cos gorszego budziło od dziecka mój sprzeciw. To czysty szowinizm. Żyd modli się tak- boże dziękuje ci ze nie urodziłem sie gojem, kobieta lub psem. Historia spływa krwią i cierpieniem kobiet. Kobieta od zawsze świadczyla jedynie usługi seksualne i gastronomiczne. Porywane do burdelu nawet male dziewczynki, handel żywym towarem przynoszący miliardowe zyski. Czy nie mamy prawa do olbrzymich odszkodowań i do tego żeby każdy sukinsyn zawisnal na stryczku?

Gość gość
Traktowanie psa jak człowieka byłoby conajmniej dziwne, nie sądzisz tak autorko?

Gość gość
Nie odwracaj kota ogonem rasisto

Gość gość
Gdzie tu jest rasizm, tępa strzało? :D

mocno dziwnych znasz facetów :) a ponadto określenie " potraktować jak psa " dla wielu ludzi ma całkiem inne znaczenie niż to które opisujesz :)

a jeśli każdego sukinsyna zechcesz powiesić - czy nie staniesz sie taka sama ?:D

i dlaczego fakt " pochodzenia " z żebra uważasz za coś gorszego ? gdyby chodziło o twoje żebro też tak byś uważała ?:)

Gość gość
Żebro z psiej niewolnicy byłoby najgorszym z wszystkich mozliwych.

Gość gość
Poczytaj o przemyśle burdelowym. Ile tysięcy kobiet rocznie zostaje porwanych do domów publicznych. Ile kobiet w związkach cierpi i wstydzi się przyznać ze facet się nad nią znęca.

Gość gość
Skoro uwazasz ze pochodzenie z kawałka zebra mężczyzny jest okej to wspolczuje.

no ale co w związku z tym ? twoim zdaniem rozwiązaniem jest powiesić burdel tatę i faceta , który nie potrafi stworzyć harmonijnego związku ? a co z kobietami zabijającymi swoje dzieci , puszczającymi sie na lewo i prawo , nie pracującymi a wiszącymi na na faxcetach ? je też chcesz wieszać czy tylko facetów bo taka twoja wybiórcza sprawiedliwość ?:)

Gość gość
A tak już na poważnie, żebro to tylko metafora męskiego penisa. Facet miał wzwod, trysnal na psa i tak powstała kobieta.

Gość gość
A ja tobie ślepoty. Myślisz ze jak problem cie nie dotyczy to go nie ma? Kobiete od zawsze można było karać w dowolny sposób włącznie ze śmiercią. Co to robią niektórzy faceci to jest zwyczajny bandytyzm. Ale jesteś przykładem suki która włazi facetom w dupe po kolana

a to że problem dotyczy ciebie nie daje ci jeszcze prawa do wrzucania wszystkich do jednego worka - bo tak jest wygodnie . Jeśli miałaś / masz jakiś problem z przemocą , znęcaniem psychicznym / fizycznym - szukaj pomocy - samo wywrzaskiwanie obelg w niczym ci nie pomoże .

Gość gość
Mój pies to miał u mnie dobrze :) całowanie po uszkach, spacery na żądanie, jadło na żądanie i pracować nie musiał!

Gość gość
Czosnek kojarzy mi się tylko z jednym. Z twojego zachowania wynika ze to ty raczej masz problem z przemoca.

Gość gość
Ofiary przemocy cierpią często na : Stepienie uczuć, brak współczucia, agresję, nienawisc, wąski światopogląd, porada dla ofiar.

nic nie poradzę ,ze masz tak małą znajomość zastosowań czosnku ale cóż poradzić ?:) i tacy muszą być:) Co to przemocy - to zdaje się ty wrzeszczysz o o tym co komu byś zrobiła :)

Gość gość
Kobieta to stworzenie hoże, i powinno stać w oborze lecz dla przymiotów dopy chłop ją wpuścił do chałupy..... :classic_cool: