Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakbym była zgrabna chudziutka to

Polecane posty

Gość gość

zabawiałabym sie facetami obiecywała a potem traktowała jak śmiecia.Faceci patrza tylko na zgrabny tyłek i to wszystko.

Gość gość
Ale to sie liczy gdy kobieta ma zgrabny tyłek i jest chuda inaczej nie ma szans u faceta nie wazne jaki ma ryj wtedy.

Uwierz,że na takich facetów nie warto nawet marnować czasu. Bo oni tylko przebierają w dziewczynach, a na koniec i tak zostają sami:) Znam takich:)

Gość gość
nie jest problemem wziąć sie za siebie, więc po co takie gadanie? Zgrabne ciało to lepsze doznania estetyczne, i prawda jest taka że dobieramy się na podobnym poziomie, a wygląd jest ważny do podsycania pożądania i namiętności. Nie chcesz żeby twój facet oglądał się za zgrabnymi laskami? Bądź taka jak one albo i lepsza, dbaj o siebie, wtedy nie będzie się rozglądał za innymi.

Gość gość
jak jestes gruba i zaniedbana to nie znajdziesz sobie przystojniaka z super ciałem, i na odwrót

Gość gość
Wiem o tym wtedy bede sie zabawiać nimi,bo beda leciec na mnie bo bede zgrabna.

Gość gość
nie bedziesz, nie dasz rady paszteciku, mozesz sobie marzyc ze sie odegrasz ale nie nie ;p grubas to grubas

Gość gość
Pisałam ze jak schudnę czyli nie bede grubasem,teraz wiem ze faceci na mnie spojrza dzis liczy sie zgrabna sylwetka.Dobrze wiem ze faceci piszac ze lubia kraglosci maja na mysli Katty Perry,a nie Lisze tak jak inne babsztyle myslą i mysla ze sa sexowne.