Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

littleblonde93

Urodziny!!!!

Polecane posty

Witam. Potrzebuje jakiegoś ciekawego pomysłu na prezent dla chłopaka. Znamy sie stosunkowo niedługo, ale już zrobiło się poważnie. On ma urodziny za trzy tygodnie i zastanawiam się co mogę mu kupić. Chodzi o prezent praktyczny i pomysłow, może nawet szalony. Dodam, że zegarek już ma, nie lubi sportów ekstramalnych, jest spokojnym Policjantem;) Pomóżcie!:)

Gość gość
ochroniarza mu zasponsoruj,bo dzisiaj te policjanty jakies takie mizerne

Skoro znasz go stosunkowo krótko to masz problem. Może zapytaj się wprost co chciałby od Ciebie dostać? Gdybym była na Twoim miejscu to poszłabym w kierunku np. fajnego męskiego łańcuszka bądź dobrych markowych perfum, chociaż z tym też trzeba uważać, bo nie znasz jeszcze dobrze jego gustu.

Gość gość
kopyta rozłóż,to się może ucieszy jak będzie wiedział w ogóle co ma robić z tym co zobaczy

Kurczę, no nie wiem, może jednak nie warto ryzykować z tymi perfumami, chociaż, nie poczułaś od niego jakiegoś znanego Ci zapachu? Może zrób małe podchody:)

Gość gość
Jak jest policjantem to kup mu pakiet prezerwatyw, tak żeby na służbie nie złapał jakiegoś syfu od jakiejś malolaty.

Gość gość
poczułam tylko zapach spermy z gaci i jak się zesrał na mój widok

Gość gość
to może wyperfumuje nimi o***t i będziesz mogła polizać

Gość jesteś bardzo zabawny ale swoim poziomem inteligencji mi nie pomagasz. Potrzebuje kogoś bardziej rozwiniętego.

No ja na Twoim miejscu tylko takie bym kupiła, te które mi by się podobały:) Do tego możesz jeszcze kupić jakieś śmieszne gatki, nawet ostatnio widziałam jakieś z motywem policjanta:P

Gość gość
Autorko po co wysilasz się z wymysleniem prezentu? Dla policjanta i tak nie będziesz jedyną...

Gość gość
raczej oblesny i wulgarny,a nie zabawny,jednak nie wiem jak ci pomóc,drogie dziecko

Gość gość
perfumy? w dobrej cenie kupisz na www.perfumeria.in będzie bardzo zadowolony

Gość gość
zwal mu konia stopami ,może go to podnieci.

Gość gość
Ja swojemu zrobiłam prezent w postaci tortu na zamówienie w mojej ulubionej cukierni. Tak poprosiłam o kształt wyspy i facet na leżaku na niej. http://cukierniatortykatowice.pl/. No był baardzo zaskoczony i mile zadowolony. Myślicie, że to nie za dużo jak na prezent dla faceta?

Gość gość
jakiś gadżet typu fajny dobry pnedrive albo elegancki długopis, pióro. Możesz też przygotować najbliższ wolny dzień w postaci niepodzianki typu wjazd za miasto coś poziwedzać na obiad, później kino itp. Jest masa pomysłów - ja swojemu nic nie kupuje bo to co chce to od razu sobie kupuje - ale zaplanowany cały dzień z super śniadaniem w domku do łóżka zawsze go cieszy. A i jeszcze mi przyszedł pomysł - mój sobie osatnio i mi też z resztą kupił dysk SSD do laptopów, komputer chodzi cichutko i dużo szybciej, no i nie ma tam ruchomej części tak więcj upadki mniej ryzykowne są.

Gość gość
Ja tam poszłam w tradycję i zrobiłam sobie akcję pt. zamówienie tortu… tort ( www.cukierniatortykatowice.pl ) z naszym zdjęciem wspólnym. Był mega zadowolony.,