Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Osiem powodów dla których faceci wolą brunetki

Polecane posty

Gość gość

1.Stałość w uczuciach Naukowcy z Florydy udowodnili że brunetki są wierne i stałe w uczuciach. 2.Inteligencja Tu naukowcy z Wielkiej Brytanii udowodnili że brunetki mają jednak wyższe IQ od blondynek. 3.Dojrzałość Badania wykazały że brunetki są dojrzalsze emocjonalnie od blondynek. 4.Samodzielność Tutaj panowie którzy są związani z brunetkami wykazali że ich partnerki są bardziej samodzielne i zaradniejsze niż panie o jasnych włosach. 5.Wierność Badania wykazują że blondynki częściej zdradzają partnerów a mężczyźni związani z jasnowłosymi kobietami potwierdzali że ich partnerki miały lub mają skok w bok. 6.Temperament Wbrew krążącym opiniom że blondynki są lepsze w łóżku badania wykazały że to ciemnowłose panie mają większy temperament czego przykładem są Włoszki i Hiszpanki. 7.Kompetencja Według badań to brunetki mają większą szansę na posadę po rozmowie kwalifikacyjnej.Często liczy się pierwsze wrażenie i brunetki wygrywają już na starcie gdyż są bardziej kompetentne od blondynek. 8.Porządek i gotowanie Badanie wykazało że kobiety o ciemnych włosach dokładniej sprzątają,lubią czystość i lepiej gotują od blondynek natomiast panie o blond włosach to często brudaski i bałaganiary.

Gość gość
i nikt nie chce mieć rudego potomstwa a z blondynką jest to wielce prawdopodobne.

Gość gość
Wow.....jakich ja sie tu rzeczy dowiedzialam. 34 lata bylam ciemnowlosa-naturalnie........niedawno zmienilam wlosy na jasny blond, tak dla zmiany........I z dnia na dzien stalym sie glupsza, bardziej puszczalska I niekompletentna? Hahahaha! Dawno takich bzdur nie czytalam

Gość Mariola o kocim spojrzeniu
Chciałabym zobaczyć takie zestawienie brunet vs.blondyn :-)

Gość gość
Tu chyba chodzi o naturalne blondynki a nie takie jak ty farbowanki typu wczoraj czarna dzisiaj biała

Gość gość
A ja marze o rudych dzieciach. Rudzi sa piekni :):):):):):):):):)

Gość gość
Mariola za brunetke wstaw bruneta i już masz zestawienie :-)

Gość gość
A ci "naukowcy" to bruneci czy blondyni?:-D Dawno się tak nie usmialam. Dostana Antynobla za te badania? Jestem ZA!!!!

Gość BogusSlask
Moja to brunetka i prawie wszystkie pkt sie zgadzają.

Gość gość
Patrząc na blondynkę skąd wiesz czy jest naturalna? :) Nigdy nie wiesz kogo wolisz , kobiety często zmieniają kolor włosów.

Gość gość
Wedlug tych "noblowskich" badan, to wszystkie czarne kobiety powinny być najlepsze w tych wszystkich punktach, a Skandynawki z jasnymi włosami to jakiś podgatunek? Hahahah...niezla prowokacja:-D

Gość gość
ale JAKIE badania? z jakiego roku, kto prowadził, w jakich publikacjach je opisano? no bo raczej z palca sobie to wyssałeś

Gość szarik na 102
Dziewiąty powód to ja!

Gość gość
A więc drodzy forumowicze przepisałam to z jednego kobiecego pisma ale nie napiszę jakiego żeby nie robić reklamy :-)

Gość gość
Dzisiaj wszedzie masz reklame,wiec dlaczego sie powstrzymujesz i trzymasz w tajemnicy???

Taki temat mogła założyć tylko baaardzo zakompleksiona brunetka . . . :D

Gość Blondas_Krakow
Z moich ulicznych obserwacji wynika jednak że brunetki mają ładniejsze twarze,mniejsze nosy i ładniejsze oczy zamknięte w ciemnej oprawie natomiast z tyłkami i cyckami to już bywa różnie.

"Tak czy siak smiech.gif brunetki górą !oczko.gif" Autosugestia - piękna sprawa:D Trochę, jak "Lucid Dream"

Gość gość
Ale brunetki obficie sie pocą i muszą częściej golić wąsy :-)

Gość gość
haha znowu te amerykańskie badania... ;) jeśli ktoś w to wierzy to ja nie wiem haha

Gość gość
Tylko linków do tych "badań" brakuje. Poza tym mówimy o naturalnym czy preferowanym (farbowanym) kolorze?

Gość gość
podaj LINK do tych "badan"

Gość gość
podaj zrodlo tego belkotu !

Gość gość
zapomniales dodac: 9. są dziewicami Naukowcy z Kafe dowiedli, że wszystkie kafeterianki o włosach brąz są dziewicami, a reszta to dzi/wki.

Gość gość
Blondas_Krakow dziś Z moich ulicznych obserwacji wynika jednak że brunetki mają ładniejsze twarze,mniejsze nosy i ładniejsze oczy zamknięte w ciemnej oprawie natomiast z tyłkami i cyckami to już bywa różnie. x te "badania" naukowcu z Kafe zapewne oparles na dwoch swoich eks :D HA HA HA

Gość mgr Halina Lejzi Arbajt
Jestem brunetką :)

Gość akinap
Jako naturalna blondynka niestety muszę stwierdzić, że przynajmniej u mnie większość się zgadza :-( 1.Stałość w uczuciach - nie za bardzo. 2.Inteligencja - tu akurat nie narzekam, zreszta kto sie przyzna, że jest głupi? ;) 3.Dojrzałość - nie jestem małolatą, a zachowuję się jak małolata i z każdym rokiem jest coraz gorzej. 4.Samodzielność - jak trzeba to się da, ale dobrze, że nie trzeba :) 5.Wierność - hmm, konsekwencja niestałości w uczuciach. 6.Temperament - prawie zerowy 7.Kompetencja - nie mówię/robię publicznie tego, na czym się nie znam, co nie znaczy, że ludzie mi wierzą :-( 8.Porządek i gotowanie - jestem syfiarą, prawda, ale gotuję smacznie!

Gość Szlomi Ajchauer
A ja brunetem...

Gość akinap
Ale faceci lubią blondynki, bo przez swą dziewczęcość sprawiaja wrażenie głupszych, bardziej naiwnych, czyli łatwiejszych i takich, którymi trzeba się zaopiekować ;)