Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MialoMalo

Jak to rozegrać?

Polecane posty

Gość MialoMalo

Witam chciałem zasięgnąć porady w pewnej delikatnej sprawie..Mianowicie spotykam się z byłą dziewczyną mojego kolegi mamy się ku sobie.. poza tym to tylko zwykły znajomy nie przyjaciel od serca..ale i tak jest mi trochę niezręcznie ostatnio go spotkałem poruszył temat swojej byłej dziewczyny nie mówił o niej zbyt dobrych rzeczy ale to mnie nie dziwi jest na nią zły jak to po rozstaniu za specjalnie nie daje wiary we wszystkie jego słowa to że się rozstali było jego winą ponieważ ją zdradził gdy z nią rozmawiałem sama powiedziała że też źle się zachowała w stosunku do niego ale tak daleko się nie posunęła..jest na prawdę bardzo sympatyczną dziewczyną zakochałem się ale mam pewne obawy sam tego nie widziałem ale słyszałem że po alkocholu zaczyna się podwalać do innych chłopaków z tego co mówił własnie jej były chłopak..nie wiem co dalej nie przejmować się takimi gadkami w sumie wierze w to co widzie a tego nigdy nie widziałem może jakaś rozmowa na ten temat?

Gość gość
a co niby da rozmowa? jeśli dziewczyna jest k***ą z charakteru (a najwyraźniej jest) to NIGDY się nie zmieni. ani dziś ani jutro ani za 50 lat. taka opinia nie bierze się z powietrza tym bardziej że usłyszałeś ja z kilku źródeł.

Gość gość
Po prostu ludzie robią różne rzeczy po alkocholu niektórzy sa agresywni inni ulegli może to z racji na jej wiek może jeszcze nie dorosła stąd takie zachowania..

Gość gość
głupia rzecz po alkoholu można zrobić tylko raz, bo kolejny raz się po alkohol nie sięga. w innych przypadkach alkohol jest tylko wymówka do postępowania zgodnie ze swoim charakterem psychopaty bądź k***y jak w przypadku dziewczyny autora.

Gość gość
Hahaha autor sam sobie odpowiedział w poście z 14.46. zamiast zajmować się dziewczyna kumpla zainteresu się słownikiem