Paula2409 0 Napisano Lipiec 7, 2014 Witam jak wyżej w temacie wiecie może gdzie przyjmuje dr. Paweł Czerwik ginekolog w miejscowości Andrychów? Chodzi mi o wizytę prywatną z tego co wiem to przyjmował w Kąciku a teraz szukając na necie wynajduje ul.Krakowską 98 także nie wiem czy to prawda czy nie. Z góry dziękuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 1, 2014 Teraz przyjmuje w nowym miejscu pod tym adresem, który napisałaś w byłym budynku NOT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paula2409 0 Napisano Grudzień 29, 2014 Wie ktoś może w jakie dni i w których godzinach przyjmuje dr.Czerwik w Andrychowie w budynku NOT-u? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2015 Środa i piatek od 15:00 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 29, 2017 A czy ktoś się orientuje ile kosztuje wizyta i jak długo się na nią czeka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach