Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kierownik nie chce udzielić ojcowskiego...

Polecane posty

Gość gość

witam, jeżeli ktoś jest biegły w tych tematach proszę o poradę co zrobić i do kogo można iść po pomoc jeśli chciałem dzisiaj złożyć wniosek o urlop ojcowski z zachowaniem 7 dni zanim zacznę korzystać z urlopu, a kierownik powiedział, że mi nie podpisze i nie przyjmie wniosku bo nie i już, bo mam pracować, a na wniosku pisze, że pracodawca nie ma prawa odmówić. ale jeśli mi nie przyjał wniosku to tak jakby nigdy nie wpłynął, niestety zrobił tak w bambuko mojego kolegę, nie udzielił mu ojcowskiego i uprawnienie kolegi do skorzystania z niego minęły.

Gość gość
chciałem pomóc żonie bo dziecko urodzilo się chore i tłumaczyłem to kierownikowi ale mnie zbył

Gość gość
nie moze, musi przyjsc a jak nie to sam wyslij do kadr. A moze z tym kierownikiem wraz z tym kolega powinniscie porozmawiac na osobnosci? Tak dosc dosadnie,powinien zrozumiec ;-)

Gość gość
byłem w kadrach to panie powiedziały że muszę to załatwić z kierownikiem

Gość gość
czyli te panie są za moją teorią, trzeba z nim pogadac ale z elementami karate:-D Wezcie go na bok po pracy albo wieczorem do niego podjedzcie i mu wytlumaczcie,ze sie myli a jak bedzie probowal fikac w pracy to znow go odwiedzicie,gwarantuje,ze przemysli sprawe