Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcin001

Kwiaty w podziękowaniu za randkę

Polecane posty

Gość Marcin001

Poszedłem ostatnio na randkę ze świetną dziewczyną i chciałbym jej podziękować za to, że zgodziła się ze mną umówić i za miło spędzony wspólnie czas. Myślałem o tym, by wysłać jej kwiaty z krótkim liścikiem w środku jednak nie chciałbym żeby pomyślała o mnie coś złego i trochę się waham. Jak myślicie - to miły gest czy przesada?

Gość gość
bardzo miły gest takich gentelmenów nie spotyka się w dzisiejszych czasach, są rodzynki

Gość Marcin001
@gość dzięki za opinię, poszukam dobrej strony kwiaciarni, w której można zamówić kwiaty i jeszcze przemyślę tę decyzję. Prawda jest taka, że bardzo chciałbym się jeszcze z nią spotkać :)

Gość Marcin001
Znalazłem stronę http://www.e-kwiaciarnie.pl/ zamawialiście tam kiedyś kwiaty albo inne upominki? Jestem ciekaw czy dostarczają kwiaty na umówioną godzinę i czy bukiety wyglądają tak jak na zdjęciach?

Gość gość
ja dostałam kieydś kwiaty stabilizowane z rosebelle.eu :) mają tam opcję poczty kwiatowej, a róża już ponad pół roku ma i dalej piękna a ja dalej myślę o nadawcy :D

Gość Marcin001
Jak się tak długo kwiaty trzymają to tylko pozazdrościć! Mam nadzieję, że mojej (jeszcze) koleżance również będą będą długo o mnie przypominały :)