Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szmateksy, lumpeksy, dziś byłami jestem w lekkim szoku

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio byłam w nich kilka lat temu ale trwało to krótko i wisiały same brzydkie szmaty. Dziś weszłam do jednego w moim mieście i jestem pod wrażeniem. Kupiłam dwie śliczne sukienki, śliczną bluzkę i jeszcze spodnie dla faceta. Za wszystko zapłaciłam 20 zł bo dziś była jakaś przecena. Ja za takimi sukienkami zeszłam niedawno wszytkie galerie w moim mieście i nigdzie takich nie mogłam dostać, już nie mówiąc o tym że pewnie kosztowałyby z 200 zł. Nie ma w ogóle sensu chodzić do zwykłych sklepów jęsli w takich szmateksach są o wiele ładniejsze i lepsze jakościowo rzeczy.

Gość gość
a w jakim miescie i gdzie kochana ten lump?? co to sa biga style..bo jest na biezanowie taki w krakowie lumpeks

Gość gość
szkoda tylko że nie modne

Gość gość
W krakowie ale nawet dokładnie nie jestem Ci wstanie napisać bo jestem teraz u faceta na wakacjach, nie znam krakowa w każdym razie to było gdzieś koło jakiegoś parku ale to Ci pewnie niewiele powie ;) Nie wiem czy modne czy niemodne, wazne że szukałam takich sukienek, a w galeriach same proste szmaty z kiepskiego materiału.

Gość gość
szkoda..bo moze bym oszla do tego lumpeksu:)ale w kazdym razie to nie centrum prawda?

Gość gość
najpierw piszesz ze w twoim miescie to bylo a teraz ze nie znasz miasta....klamczuszko klamiesz..

Pewnie to było za Placem Inwalidów, tj.tak jakby park., są tam sklepy typu Inna, nexti ..

Gość gość
hehehe