Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanawyglądem

Moja figura a strój kąpielowy, załamka :(

Polecane posty

Gość gość
Ta dalej swoje. Ok. Tak, zgubisz brzuch, żylaki i rozstępy. :) żyj dalej życiem innych i nie wychodz na plażę dokąd nie będziesz idealna.

Gość gość
Moje cialo po ciazy nie wyglada najgorzej ale za to mam mase roztepow :( sa doslownie wszedzie na udach brzuchu piersiach i tez juz chyba nigdy w zyciu nie wskocze w kostium kapielowy :( W ciuchach wygladam rewelacyjnie,ale nago nie moge na siebie patrzec

Gość gość
ja też mam rozstępy ale nauczyłam się z nimi żyć one już po prostu są i nie znikną ale w nosie to mam, kupiłam piękny nowy strój 2-częściowy i będę się cieszyć życiem. Nie mogę narzekać bo mam córkę już 11-letnią i nie mogę przy niej narzekać na mój wygląd bo nie on jest najważniejszy!!!!

Gość gość
Ja mam tylko jedno dziecko i po jednej ciąży mam okropny brzuch i paskudny cellulit,oprócz tego jestem szczupła,ale w kostiumie albo krótkich spodenkach wyglądam ochydnie. Obcislej bluzki też założyć nie mogę,płakać mi sie chce

Gość gość
Sporo cwiczysz czyli ile? Jakie to sa cwiczenia? Jak wyglada Twoja dieta?

Gość gość
Stosowałam różne preparaty i nic nie skutkowało. Usłyszałam o jagodach ACI, ale tez nic nie skutkowały. Pewnego razu ktoś mi powiedział, ze tylko w USa są oryginalne. Więc poprosiłam rodzine z usa o przesłanie mi. Poskutkowały, schudłam 15 kilko. I zaczęłam to stamtąd sprowadzać. Czekam teraz na nową partię ale mam do sprzedania jeszcze 1 opakowanie nik na allegro monikaw2727 i wejść w zakładke sprzedaje te jagody zdziałały cuda. Poza tym moja cera zrobiła się jakby gładsza i znikły zmarszczki mimiczne troszke

Gość mikkp
Nie załamuj się tylko ćwicz i rzeźb figurę. I nie przejmuj się tak wyglądem, bo po plaży nie chodzą same modelki. Większość ma brzuszki, cellulit, nadwagę itd. Jeśli chcesz się bardziej komfortowo czuć to po prostu kup sobie taki strój jednoczęściowy, najlepiej jeszcze ze spodenkami http://www.asport.pl/k/284/stroje-kapielowe/ . W ten sposób łatwo ukryjesz niedoskonałości

Gość gość
polecam wyppp*****lać w kosmos z tym żałosnym spamem!

Gość xxlkobieta
Nie ma co się zrażać do strojów kąpielowych, nawet jak jest figura trochę nie taka, jak byśmy chciały. Nie każda z nas (na szczęście!) ma rozmiar s czy m, ja mam większy, już nie mówiąc o biuście ,ale jakoś trzeba sobie radzić. Moim odkryciem w tym temacie są stroje kąpielowe wyszczuplające, nic si nie rozłazi, wszystko na swoim miejscu i jeszcze się wygląda na kilka kilo mniej, w tym roku wybrałam taki granatowy, dosyć klasyczny https://diores.pl/329-jednoczesciowe-stroje-kapielowe-wyszczuplajace ale bardziej szalony już mam to będzie na zmianę

Gość gość
Ehh sama nie wiem co gorsze. Jak się ma trochę ciała to ten brzuch się tak moim zdaniem nie rzuca w oczy. Ja po karmieniu wyschlam i wyglądam jak anorektyczka. A skóra na brzuchu została pomarszczona jak nie wiem,tylek plaski, skora tak stracila na jedrnosci,ze jak sie poloze na plecach to wygladam jak rozwalkowany placek.Do tego wielkie piersi nijak nie pasujące do całokształtu. I co z tego, ze nie mam rozstępów. I cellulicie nie wspomnę bo trzeba by bylo mieć najpierw trochę tłuszczu...Co z tego,ze ćwiczę, dużo spaceruje. Mam nadzieje, z e jak przestanę karmić to powoli wszystko wróci do normy.

Gość gość
Ja mam ok nogi, biust i pupe. Brzuch- wielka fada skory rozciagnietej. Nadwagi nie mam. Co za problem kupic to tankini... No ja mam, bo mam duzy biust, 70H i nie moge nic dobrac. Majtki nosze s. Jak juz dostane cos na biust, to reszta tez jest szeroka, a przeciez musze brzuch maskowac.

Gość gość
To nie sprawiedliwe, ze my kobiety tak bardzo zmieniamy sie po ciążach.Inna figura, inna skóra..... a chłopy, zostawiają potem nas dl młodszych, nie rodzących albo do takich nas porównują. Porównanie też bolą...bo byłaś inna