Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

Przystojny brunecie w okularach

Polecane posty

Gość gość
Nigdy nigdzie go nie było poza Twoją wyobraźnią.

Jesteś żenująca z tymi ustawicznymi wpisami na moich topikach, a brunet, prawdziwy, będzie mój :)

Gość gość
Ustawicznymi? :D Skąd wiesz w których topikach wpisuję się jako gość? Myślisz, że jest jedna osoba, której nie podoba się twoja błazenada? I kto tu jest żenujący... ;)

Gość gość
I po co podejmujecie dyskusję z kobietopodobnym stworem i inteligencji ameby (nie obrażając ameb)? Ten stwór siedzi tu od lat i żebrze o bruneta. I tak już zostanie :)

Gość gość
Riposta? Ripostą byłoby zdanie skierowane do ciebie... po raz drugi dziś używasz słów, których znaczenia nie rozumiesz :)

Gość gość
Oczywiście, jestem na przykład panem "Hengistem". To jest tak samo prawdziwe jak to, że wszystkie posty napisane jako "gość" są moje :)

Ten pan nie udziela się na topiku, wtrącił dygresję i zwiał i tak mam świadomość, że to TY na każdym moim topiku plujesz jadem :)

Gość gość
Przed chwilą miałaś inną świadomość, ale do takich Twoich stanów się już przyzwyczailiśmy :)

Gość gość
fiku mikuuu Wszystko: 34303 Tematy: 825 Posty: 33478 X Jakim trzeba być cymbałem, żeby sądzić, że ktoś śledzi 800 topików i w każdym się wpisał? Pytanie retoryczne.