Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maria 49 lat

Czy na świecie są jeszcze faceci dojrzali pod każdym względem?

Polecane posty

Gość Maria 49 lat

Witam mam na imię Maria, 49 lat . Obserwuję codziennie jak świat cierpi na brak mężczyzn - a szczegóolnie tych wartościowych. Cywilizacja nabrała tempa , świat w wielu dziedzinach postawiony jest na głowie . Mężczyźni są tylko z fizyczności a gdzie cała reszta? Gdzie te chłopy ? no nie ma, nie ma, nie ma. Kolega kiedyś powiedział, że facet to albo jest zasrany i siedzi sam nie wiadomo po co na portalach i zgrywa chojraka i maczo . Taki facet boi się odpowiedzialności w życiu i łatwiej mu pisać pierdoły o sobie jaki to jest szczery i uczuciowy. Drugi rodzaj mężczyzn tych wartościowych i naprawdę z jajami jest zajętych i jest ich mało . Hmmm coś w tym jest . No i jak tu trafić na super gościa? Ja osobiście gratuluję i życzę wszystkim kobietom takich udanych związków z odpowiednimi mężczyznami . Niech im się wiedzie w szczęściu i miłości .

Gość gość
Oczywiście że są. Podobnie jak cnotliwe, wierne, uczciwe, skromne, oddane kobiety. I ci prawdziwi mężczyźni wraz z cnotliwymi kobietami jeżdżą sobie razem na jednorożcach. Pełno ich wszędzie. Nie widziałaś?

Gość gość
Super, że Ty to widzisz "gościu" . Pewnie jesteś tym szczęściarzem lub szczęściarą . Baw się dobrze. i pozdrawiam.

Gość gość
A jesteś kobietą cnotliwą, wierną, uczciwą, skromną i oddaną? Chyba dla tego nie widzisz.....

Gość Gość Marlena
Gościu siądź pod mym liściem i odpocznij sobie ...... a raczej powiedz coś o sobie bo mam wrażenie że uwielbiasz być wielkim mądrym tego świata i w każdym temacie i zauważyłam, że szybko się irytujesz i cięty masz język . To już nie jest ciekawe i nie napędza do romów lecz działa totalnie odwrtonie ... zniechęca . Drugie pytanie czemu jesteś ciągle nieproszonym gościem? Może czas pokazać się trochę skoro masz tyle "mądrych" "wywodów" i "rad" ? Pozdrawiam Cię Marlena

Gość gość
Cześć Marlena.🖐️ Nie mam życzenia ;)

Gość Maria 49 lat
hmmm chyba nie ma takich facetów skoro takie wypowiedzi w tym temacie.

Gość gość
Cóż. Ja to widzę inaczej. Po prostu - nie ma ..uja dla Marysi ;)

Gość gość
Maria zadaje pytania jakby miała lat 9 a nie 49 hihi.

Gość zzzZniecierpliwiony
Zawsze należy zacząć od siebie. Oczekując dojrzałości od innych , najpierw samemu trzeba być dojrzałym. Niejednokrotnie , dojrzałość jednych jest warunkowana dojrzałością drugich. Ludzie zawsze mają na siebie wzajemny wpływ.

Gość gość
Zobaczcie najpierw jak sie kobiety prowadza. To wy wybieracie facetow i to wy sprawiacie, ze pewne zachowania mezczyzn przechodza w ewolucji. Zauwazcie rowniez pewna prawidlowosc im kobiety maja wiecej praw tym wybieraja gorszych facetow skutkiem czego coraz gorzej mowi sie o facetach, coraz wiecej panien z dzieckiem i kawalerow bedacymi czesto porzadnymi i dobrymi mezczyznami.

Gość zzzZniecierpliwiony
Ja zauważam ,że kobiety mają coraz bardziej kolorowy mózg. O ile jeszcze mają mózg. Od nie dawna też uznano ,że kobieta ma duszę. Mężczyzna popełnił błąd ,że dał prawa wyborcze kobiecie. Od tego się zaczęło. Kobieta im więcej ma praw tym bardziej głupieje. Taka ich natura. Mężczyzna powinien mieć pretensję do siebie a nie do kobiety. Bo dał jej przyzwolenie. Jak słucham np. pani marszałkini \ bo to tak trzeba mówić obecnie a nawet polskie słownictwo takiego wyrazu nie zna \ Kopacz, to nie wiem czy mam wyrządzić szkodę telewizorowi czy sobie bo mam telewizor. A teraz jeszcze kombinują, władcy ,żeby każdy płacił za telewizor , czy go ma czy go nie ma , czy go chce czy nie chce. Zapewne uważając ,że propaganda musi do obywatela dotrzeć. Oczywiście licząc na to ,że obywatel jest głupi i wszystko łyka co mu władza powie. Ma to jednak pewne uzasadnienie. Bo obywatel często traktuje władzę jak Pana Boga. Władzę wybieralną ,którą obywatel może zmienić. Dopóki jednak obywatel nie będzie czuł się gospodarzem w swoim kraju , dopóty władza się sama wyżywi. Na koszt podatnika. Ostatnia kolacja za ponad 1300 złotych. Ludzie nie mają takiej emerytury. A ani Prezydent RP ani prokuratura ani urząd skarbowy, nic z tym nie robi. Władza czuje się jeszcze poszkodowana bo została nagrana. Obywatele mają prawo wiedzieć kto nimi rządzi.

Gość gość
Ty durny Zniecierpliwiony:temat nie jest o władzy tylko o dojrzałych mężczyznach. Do tego też sie nie nadajesz więc spadaj stad też.

Gość Maria 49 lat
moi przemili rozmówcy trochę mnie wasze wypowiedzi ubawiły i zasmuciły . myślę, że faktycznie są między wami sympatyczni faceci. natomiast jest pewien człowiek "gość" który wyjątkowo złośliwie odpowiada na tym forum i w inych tematach. w jego wypowiedziach jest niegrzeczność i prostota . wyzwala się u niego bardzo szybko odruch uszczypliwości i negatywnego oceniania wypowiedzi wraz z umiejszeniem godności rozmówców . no cóż myślę, że to tkwi w jego cechach charakteru. dojrzałość moi mili panowie to przede wszystkim odpowiedzialność za to co wynika z czynów i słów , honor i moralny kręgosłup. niestety ktoś włączył stwierdzenie że kobiety są mniej mądre niż faceci. w takim razie prosze mi odpowiedzieć daleko nie szukając . kto rządzi polską głównie faceci czy kobiety? kto zasiada na stanowiskach prezesowsich? faceci czy kobiety? kto zasiada na stanowiskach w gminach , powiatach ? faceci czy kobiety ? w większości są dojrzali czy nie ? przecież moili mili panowie też gdzieś pracujecie i kto zarządza wami? po drugie spędzacie dużo czasu ze swoją rodziną czy dziećmi ? uczycie ich dojrzałości w życiu i dobrych zachowań ? ja nie generalizuje , że kobiety są najlepsze ale jak świat światem to faceci chcą dominować nad kobietami i rządami. z przykrością obserwuję że kobiety źle wychowuja chłopców a ojcowie za mało wyciągają konstruktywnych konsekwencji gdy dzieci robią źle . dojrzałość to przede wszystkim odpowiedzialność i wypracowywać moralny kręgosłup to dotyczy każdego człowieka a w szczególności facetów którzy tak bardzo chcą rządzić w domu w firmie w rządach . pracuje dużo z facetami i znam bardzo dużo naprawde bardzo wartościowych . niestety jest ich wciąż mało. wywołam temat hmmm ale niedostrzegacie powagi tego globalnego "kryzysu" pozdrawiam