Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W UK bieda i nedza az piszczy

Polecane posty

Gość gość
"pieniądze szczęścia nie dają. Owszem - pomagają żyć, ale u mnie kasa nie jest na pierwszym miejscu" powiedz to komus kto za malolata po otworzeniu lodowki ogladal wiecznie pare jajek musztarde i paszte i miej do niego pretensje ze kasa jest najwazniejsza... bieda ze az piszczy to dziwne bo ja tu bylem wczesniej pozniej jestem teraz i z roku na rok mam coraz lepsza wyplate i nie mam tu na mysli minimum tylko granice 2 klopsow do reki na miesiac ale moze tylko w leicester tak dobrze placa nie wiem :P

Gość gość
ja na warzywa wydaję co najmniej 30 tygodniowo ....

Gość gość
-----------70 funtów na jedzenie na tyzien na 2 osoby czy dobrze czytam?? dziwne. co wy jecie? najtansze rzeczy? ja i mąż plus dziecko 6 lat, wydajemy na jedzenie ok 120-150 tygodniowo... ------------U mnie maz plus dziecko 8 lat tyg.zakupy to ok 80-90f w tesco,niektore zeczy w lidlu.Plus wedliny z Polskiego sklepu.Mieszkam w Londynie. Nie kupuje najtanszych zeczy. A moza wiedziec co wy jecie za 120fmiesiecznie?? Bo ja mam na tydzien 3 rodzaje miecha,pluis wszelkie owoce ,warzywa,srodki czystosci. nie licze alkoh. Znajoma 2 orosli + 2 dzieci 140.f tydzien. :D

Gość gość
napisałąm przecież 120-150 TYGODNIOWO

Gość gość
Natomiast do lidal ani asdy nie chodzę, kupujemy ogólnie żywność w sainsburys i M&S, owoce warzywa prawie zawsze w warzywniaku a mięso czasem w markecie czasem w rzeźnika, a ryby zawsze świeże w sklepie rybnym. Edynburg

Gość gość
A ja jak przyjeżdżam do PL to nie mogę się nadziwić, że u was wszystko jest takie tanie. Macie widocznie ceny dopasowane do zarobków aż serce cieszy.

Gość gość
uk smierdzi grzybem i starymi dywanami