Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZawszeUsmiechnieta

oceńcie moją figurę

Polecane posty

Gość gość
zdjęcie słabej jakości, ciężko ocenić

Gość gość
wlasnie "ciezko" - to slowo jest odpowiedzia na ten temat

Gość gość
A gdzie masz jeszcze tłuszczyk oprócz ud?

Brzuch, całe uda a nie tylko wewnętrzna strona. Ale ja akurat nie narzekam na żadne...tendencje do tycia, ponieważ sama jestem sobie winna, jem bardzo dużo i niezdrowo, ale chcę to zmienić, nie tylko po to żeby schudnąć (chociaż to oczywiście też) ale po prostu dla zdrowszego trybu życia :)

@Grota Nestle - nie, ogólnie uważam, że dupa jest od srania i koniec. Cała reszta seksualnych zabaw jest okej, większość nawet bardzo lubię, ale od odbytu daleko, nie do tego on służy.

Gość prawictwo pospolite 143
mI sie podoba twoja figura można jej dać 7/10, masz dobre proporcje .. Ale dobrze by było gdybys zrzcuciła kilka kg

Gość gość
Fałd na brzuchu nie widać!

Od jutra zamierzam jeść trochę mniej i na pewno zdrowiej, a zaraz sobie włączę chodakowską i ją będę męczyła codziennie, jak myślicie, jeśli uda mi się to utrzymać, to czy za miesiąc będą jakiekolwiek efekty na wadze lub w lustrze?

Gość gość
Na sadło na udach dobry jest rower, np. stacjonarny - 20-30 km dziennie.

@Grota Nestle - ok, może dla ciebie anal jest bardzo ważny, ale można się świetnie pieprzyć bez wsadzania czegokolwiek do dupy. MOŻE gdybym znalazła kogoś komu bym w łóżku bardzo ufała i by mu na tym zależało to bym się zdecydowała spróbować, ale ogólnie anal mnie odrzuca. I to, że nikt mi nic do odbytu nie wkłada to jeszcze nie znaczy, że jestem kłodą :)

Jak mam już robić 20-30 km dziennie na rowerze to wolę na normalnym niż na stacjonarnym ;) I akurat to mi się zdarza co jakiś czas, tylko nie 20-30 a 40, bo 20 w jedną stronę mam ;)

Gość gość
Musisz jeździć częściej! Wtedy też odchudzisz brzuch.

Gość gość
Jesrem zgrabna i masz ladne cialo:) tylko tluste zazdrosniki beda ci dowalac, nie odpisuj na posty trolom:)

Gość gość
"anal podstawą udanego seksu" - hahahahahahaha większej bzdury nie słyszałam

Gość gość
Autorko masz ok figurę i nie słuchaj tego zboka od analu ;)

Gość gość
gruba dzi\\wka mająca 18 lat i już dawała doopy 2 chłopakom...Kto poszedl z tobą do łożka bo jestes strasznie niezgrabna taki KLOC

Gość gość
Skąd wniosek, że bym Ci dała z 25 lat? Bo nie masz ciała nastolatki. Ja w Twoim wieku byłam szczuplutka, miałam jeszcze ciało jak nastolatka. A Ty masz już ciało takiej dorosłej baby co to może nawet rodziła. Jesteś taka krępa, grubawa, nabita, krótkie grube nogi, no taki babon, zero dziewczęcości. W życiu po Twoim ciele bym ci nie dała 18 lat.

Gość gość
Dziwisz się, że ma 18 lat i miała dwóch partnerów? Przecież kobiety o takiej figurze najczęściej mają ogromne kompleksy z tego powodu i gdy tylko ktoś je zauważy i "pocieszy" to bardzo szybko rozchylą nogi. :D Nie bez powodu grubaski są takie łatwe i bez mrugnięcia okiem godzą się na wszystkie perwersje.

Gość romek 23lata
gruba krowa, serio to szału nie ma. Aż dziwne, że ktoś poszedł z tobą do łóżka, ja bym cię kijem nie tknął, mogę mieć szczuplejsze. Domyslam się że po imprezach rozkladalaś nogi po pijaku i koledzy z tego korzystali, bo żaden chlopak na trzeźwo by sie toba nie zainteresowal. Jak się jest tak nieatrakcyjną jak ty to rzeczywiscie zostaje się tylko puszczac, żeby w ogole ktos chcial z toba byc. Niedawno poderwalem 35latke, ma lepsze cialo od ciebie, szczupla, zadbana, niestety jak się zre hamburgery to potem tak to wygląda. Jednak najbardziej rozwalily mnie te koronkowe gacie, jestes tak niezgrabna że nawet koronki ci nie pomogą

Gość gość
Dziwisz się, że ma 18 lat i miała dwóch partnerów? Przecież kobiety o takiej figurze najczęściej mają ogromne kompleksy z tego powodu i gdy tylko ktoś je zauważy i "pocieszy" to bardzo szybko rozchylą nogi. smiech.gif Nie bez powodu grubaski są takie łatwe i bez mrugnięcia okiem godzą się na wszystkie perwersje. Wiesz co chyba masz rację, ano bardzo mnie to dziwi, nie wiem może ja jestem jakaś zacofana i wychowałam się w innych czasach, jestem rocznik 86. Ale ja w wieku 18 lat byłam jeszcze dziewica choć może wstyd się do tego przyznać, choć cialo mam 100% lepsze od autorki i to nawet teraz mimo że jestem od niej sporo starsza. Bylam jedną z najladniejszych dziewczyn w szkole, zgrabna, szczupla, duzy biust, ale żeby w wieku 18 lat juz spac z chlopakami, nie wiem moze jakas zacofana jestem ale ja w wieku 18 lat to nawet o sexie nie myslalam... Dziewictwo stracilam dopiero w wieku 22 i pol. Jak mialam 18 lat to owszem mialam chlopakow ale bez seksu bo nie bylam jeszcze gotowa, chodzilam za rączki grzecznie, buzi, pieszczoty ale seks nie, a tutaj dziewczyna taka gruba i 18 lat i juz 2 chlopakow w lozku... dla mnie to jakas masakra ale chyba takie mamy czasy że juz gimnazjalistki uprawiają seks, dla mnie to chore.

autorka nie ma złego ciała .. Ma szerokie biodra i nie jest bardzo masywna .. Wadą jej na pewno są za grube uda... Przyklad fatalnej sylwetki : Weronika Grycan, Magda Gessler

Ona jest lepiej zbudowana od Ewy Farny .. Gdyby zrzuciła kilka kilo byłaby z niej mega zgrabna laska .. Mimo nadwagi ma dobre proporcje

Gość gość
Na drobniutkie niedoskonałości każdy normalny człowiek przymknie oko. Ale ta tutaj ma figurę kloca i to w wieku 18 lat! To nie jest DROBNA niedoskonałość...

Co do tego, że jestem dziwką bo miałam 2 partnerów w wieku 18 lat - łatwo kogoś ocenić, wiedząc tylko tyle. Jasne, na pewno się puściłam na imprezie, ruchali mnie wszyscy i miało być 20 a nie 2, tylko zera zabrakło ;) Nie pytałam się o ocenę mojego życia seksualnego. Wiem przecież, że super figury nie mam, że fajnie by było schudnąć i trochę wyćwiczyć ciało, ale to nie jest powód żeby nazywać grubą krową, czy pisać że byś mnie kijem nie tknął, ale to jeszcze pół biedy, tak czujesz to ok. Ale na jakiej podstawie uważasz, że rozkładałam nogi na imprezach? Na jakiej podstawie oceniasz to jaka jestem, na podstawie zdjęcia figury? Jasne, że jest to wina hamburgerów, kebabów i pizz, przecież już to napisałam że jestem sama sobie winna bo jem dużo i niezdrowo ;) Nie zwalam tego na tendencję do tycia, czy genetyczne skłonności...A koronki będę nosiła bo lubię ;) Peace!