Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazwyczajusmiechnieta

Pocieszcie mnie prosze

Polecane posty

jaks zdolowana sie czuje, przygnebiona, niezbyt szczesliwa. Z powodu meza, ktory juz nie kocha, ogolnego ud***enia, sam nie wiem czego jeszcze. Zawiodlam sama siebie. Tyle mialam szans, planow, mozliwosci i talentow a nie zrobilam z tym nic specjalnego. Sama siebie okradlam. Pocieszcie mnie prosze. Nawet nie mam z kim o tym porozmawiac, bo pourwyaly mi sie kontakty z wszystkimi "przyjaciolkami". Nikt nie wie, ze tak kiepsko sie czuje, bo dalszym znajomym nie wypada zawracac glowy, kiedy pytaja co slychac, chca uslyszec "jakos leci, a co u Ciebie?" Rodzinie tez wlasciwe nie bardzo moge powiedziec, bo posypala by sie masa pytan na ktore nie znam odpowiedzi. Czuje sie jak bym juz wszystko przegrala a przeciez jeszcze szmat zycia przedemna. Nie moze do konca zycia byc tak kiepsko prawda?

Gość gość
Napijesz się ze mną kawy?

Gość gość
To od Ciebie zalezy jak bedzie ,Jestes panią swojego życia ,pamietaj o tym .Ciesz się ze masz rodzinę i przyjaciól ,ciesz się zdrowiem i ze nie jestes bezrobotna ,ciesz się kazdym dniem :-D

Gość gość
Właśnie wstawiłem ekspres. więc?

Gość gość
polcam znalezc hobby w kazdym wieku mozna cos zaczac robic. pomysl co cie kreci, np jazda konna albo strzelectwo tam poznasz ludzi, jak jestes stara to jakies szydelka czy cos

Dziekuje, ze chce sie wam ze mna gadac :) kawa bardzo chetnie, o kazdej porze, dziekuje Zawsze staram sie znalezc cos pozytywnego w kazdym dniu, ale dzis mnie jakos szczegolnie dopadlo. Nie wiem o co chodzi. Plamy na ksiezycu czy diabli wiedza co. Chobby fajna rzecz. Biegam bladym switem, bo tylko wtedy mam czas dla siebie. Pare osob juz znam z widzenia i machamy do siebie, ale to malo towarzyski sport. Moze powinnam znalezc cos innego, tylko, ze ja lubie biegac.

*Hobby oczywiscie :$