Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mam prawo do wyjaśnień?

Polecane posty

Gość gość

byłem z dziewczyną 2 miesiące, ona mówiła mi że mnie kocha i nagle z dnia na dzień zerwała twierdząc że musi przygotować się do sesji. niestety ona była psychiczna, przesłuchiwała mnie o wszystko, robiła afery o to że ja kiedyś miałem jakąś przyjaciókę i pewnie był tak jakiś podtekst(nie było), wyzywała moich znajomych i ciągle straszyła zerwanie. Ja sie na to zgodziłem , powiedziała że mnie kocha ale wróci po sesji. W miedzyczasie pisała że tęskni i po sesji da znać. Ja czekałem bo kochałem. W końcu była kłótnia , zwyzywała mnie a ja odpowiedziałem. Zablokowała mnie a ja przestałem się odzywać. Po trzech tygodniach ona zaczęła do mnie pisać, na początku nie odpowiadałem ale potem jakoś uczucie do mnie wróciło i zgodziłem się na jej powrót. Byłem szczęśliwy ale ona ponownie zaczęła mieć pretensje że ja pewnie gdzies pijany zaliczyłem jakąś dziewczynę. Wypytywała mnie o wszystko, koniec końców powiedziała że mnie za to wszystko kocha i chce być tylko ze mną. Umówiliśmy się że przyjadę do niej do miasta i że wreszcie spędzimy ze sobą czas. Dzień po ustaleniach ona poszłana imprezę, nawaliła sie i przelizała z obcym typem. Powiedziałem jej że to koniec skoro ona nie potrafi się zachować. Dziś zadzwoniła z przeprosinami, na pytanie dlaczego to zrobiła zapadła cisza... ja zapytałem się jej czy chciałaby żebym do niej wrócił na to znowu usłyszałem jakies wykręty. Dla mnie rozdział był dawno zamkniety a ona go odmawiała. Koniec końców zapytałem czy pożyczy mi książki które obiecała, wtedy padły bluzgi, że jestem pojebany bo "kurwa chcesz książki, jesteś miły i dwulicowy bo najpierw mówisz że to koniec a teraz książki!" , potem zaczęła mnie wyzywać mimo że powiedziałem jej w poprzedniej rozmowie że ja chciałbym żeby do mnie mimo to wróciła i że mogę jej to wybaczyć. Ona stwierdziła że jestem ponownie popierdolony bo po co do niej piszę skoro ona zerwała?dziwne bo to ona chciała wrócić po 3 tygodniach ciszy... czy miałem prawo do wyjaśnień o co jej chodziło i po co zawracała mi głowy? teraz straszy mnie że pozwie mnie na policję o nękanie bo ona to przeżywa... nonsens oraz o to że ponownie "jestem popierdolony bo kurwa nie daję jej spokoju" w wypadku w którym ona sama do mnie zadzwoniła mimo że napisałem że to koniec.

Gość gość
up

Gość gość
O co ci chodzi idioto? Przecież już był ten temat. Ona jest szmatą a ty frajerem, dobrana z was para.

Gość gość
... kretynka