Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skopał kota w autobusie

Polecane posty

tak na wszelki wypadek to mam nóż w torebce wystarczy tylko pokazać potencjalnemu agresorowi i po krzyku chociaż nie łudzę się że kiedyś może zajść potrzeba użycia go i wtedy wątpię żeby interesowało mnie potem co sąd albo ludzie mają do powiedzenia bo swojego zwierzęcia i siebie będę bronić jak lwica młodych x wiesz, w większości przypadków mógłby Ci odebrać nóż i Ciebie zadźgać, może na jednego podziała, ale na dwóch? zależy jeszcze jak bojowo wyglądasz

Gość gość
jakbyś ty szloro wychodziła w ogóle z domu to ciebie by zwyrol zadźgał własnym nożem za sam wygląd 🖐️

jakby w tym kraju było normalnie to by ludzie chodzili z tygrysami przy nodze i nikt by się nie odważył nikomu zrobić krzywdy;) a jak już kobietka ma się bronić atakiem to powtarzam: gazem/lakierem do włosów w gały, w krocze wpierdol i uciekamy

Gość brokenlnside87
błagam, wyśledźcie mnie, chcę być gwiazdą jak noxelia :)

Gość gość
Taka mądra/y jesteś, że najeżdżasz anonimowo na stałe nicki, a w realu na bank "przepraszam że żyje" i słowa z siebie nie możesz wydukać jak potrzeba. I to słownictwo... pewno masz 11 lat, że na słowo ru#chać od razu taka wielka podnieta... :D żenuaaaa... O wilku mowa na tym topiku bo OTO WŁAŚNIE POKOLENIE HOŁOTY się zaprezentowało! Ale dzięki, że podbijasz temat szlaufie :D

Gość brokenlnside87
piszę na podstawie własnych doświadczeń z panami spod monopolowego, oślepionymi denaturatem bo jak dotąd tylko oni byli chętni żeby mnie poruchać :(

Gość brokenlnside87
ciągle się przelogowuję na pomarańcz, żeby wyglądało że mam tu stadko swoich obrońców a tak naprawdę gówno mam, jak i w realnym życiu.

Gość gość 23 lata
psycholko broken co byś powiedziała na metalowy pręt spadający na twoją zagrzybioną peezde?

Gość gość
Kurw..! Nie możecie sobie założyć własnego topiku i na nim nawzajem się bluzgać??? :O

Gość gość
nie możemy

Gość Kuba W
...więc przestań się ośmieszać 🖐️

Gość gość
w sumie ten 'babington' z myszami musiał wyglądać komediowo :D

Gość gość
up

Gość gość
co za ch*j , mógł pobrudzić autobus. pojazd zakupiony za nasze podatnikow pieniądze kosztuje sporo a ta gnida chciała go zniszczyć

Gość gość
up

Gość gość
BROKEN ŚMIECIU ROZŻARZONY POGRZEBACZ CI W PEEZDE I ODBYT I OSTRE GWOŹDZIE W SUTY SZMATO!