Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stella444

zakochałam sie w Turku

Polecane posty

Gość Stella444

bylam w maju w turcji, i stalo sie, poznalam go-no tak powiecie glupia idiotka naiwna, nie nie, nie przespalam sie z nim, ale do dzis mamy kontakt mailowy, ale o dziwo on jest wycofany-tzn nie nalega w niczym, nie slodzi jak typowy turek, on jest inny-dodam ze mam meza i 2 dzieic, on tez ma zone i dziecko, al ciagnie ans do siebie, juz sama nie wiem co bedzie dalej, ale tesknie za nim:(

Gość gość
współczuję szczerze

Gość gość
Wstydź się! Powinni ci ogolić głowę na łyso za karę!

Gość gość
nasikaj do szklanki i wypij to ... jeśli wciąż się nie odkochałaś czynność powtórz

Gość stella444
wy jestescie rasisci, uwazacie ze kazdy turek jest glupi, bez sercai chce byzkac polki-przeciez pisze ze nic miedzy nami nie bylo, a facet ma kalse bo nawet nie pisze o sexie czy uczicach-czytajcie ze zrozumieniem!!

Gość gość
to nie twoja wina, po prostu masz charakter kurwy.

Gość gość
tak, czytałam że zrozumieniem, że masz dużo dzieci i męża, któremu slubowalas miłość aż do śmierci. siłą cię do ołtarza albo usc nie zaciągnął więc pewnie byłaś w nim zakochana. twój afekt do turka minie tak jak minęło zainteresowanie mężem i wtedy znajdzie się kolejny o którym będziesz marzyła (oczywiście czysto platonicznie bo przecież nie ma mowy o seksie).

Gość stella444
gdybys miala niedobrego meza ktory traktuje cie jak zero tez szukalabays adoracji, milosci

Gość gość
źle traktuje, a na wycieczkę kto ci pozwolił lecieć? pewnie jeszcze ci ją zafundował, drań jeden. nie ma to jak porządni muzułmanie, dla których kobieta to świętość :O . nie dziwię się twojemu mężowi, pewnie wyczuwa twój kurewski charakter i stąd to "zle" traktowanie. kumpel też swoją dziewczynę "źle" traktował, a ona wierna, uczciwa do araba poznanego przez internet poleciała w tajemnicy i to jeszcze za pieniądze wyciągnięta od kumpla, to taka dobra dziewczyna. pewnie jesteście podobne, takie niewinne i pokrzywdzone. poczekaj aż się mąż dowie, wtedy z pewnością zacznie cię dobrze traktować.

Gość gość
Autorko, jeśli mąż traktuje cię jak zero, to zamiast wpędzać się w jeszcze większe kłopoty postaraj się rozwiązać te aktualne. Porozmawiaj z mężem, postaw mu warunek, że jeśli nie zacznie traktować cię z szacunkiem, to złożysz pozew o rozwód. Jeśli taka rozmowa nie poskutkuje, to zrób to, bo po co tkwić w nieudanym związku. W ten sposób zachowasz nie tylko klasę, ale i szacunek do siebie i nikt nie powie, że "poszłaś z bok".

Gość gośćstella444
mysle ze czas wszystko pokaze ale prosze nie wkaldajcie kazdego turka do jednego wora, to nie zalezy zachowanie od nacji ale od czlowieka, znam osoby w meisznaych miedzynarodowych malzenstwach i sa szczesliwe, choc ja nigdy na takie malzenstwo polsko tureckie nigdy bym sie nie zgodzila, ale fakt faktem czasem zycie zaskakuje i jak sobie przysiegasz ze nigdy sie w arabie czy muzulmaninie nie zakochasz to akurat stanie sie na odwrot, ale ja sie tylko zauroczylam, mam nadzieje ze o im szybko zapomne

Gość stella444
no i sie nie odzywa, to dobry znak ze po prostu nic nie czuje a ja zapomne -mam nadzieje

Gość gość
nie prowokuj głupi debilu tylko lepiej patrz na mecz bo ci prowokacja nie wychodzi

Gość gość
No dobra a przystojny chociaż ten turas ?

Gość stella444
bardzo przystojny wrecz boski

Gość gość
to zwykla taktyka turka i szansa na wyrwanie sie do Europy przez obojetnie jaka idiotke mieszkajaca w ktoryms z kraju Schengen. Moze byc Rumunka, Bulgarka, moze i Polka. Nastepnym krokiem bedzie zebys zaprosila go, wystarala sie o wize do Europy, a pozniej on da noge dalej na Zachod i sciagnie swoja zone w ramach laczenia rodzin. Wiec powodzenia.

Gość gość
cd. jestes tylko srodkiem do celu, a nie zadna miloscia, zapamietaj to sobie

Gość gość
a ja w Kebabie :)

Gość stella444
ale on nie nalega a nawet juz sie do mnie nie odzywa bo po prostu jestem za daleko a on sobie dalej puka inne panie, to jest straszne, ma sie wrazenie ze czlowiek czuje cos iwecej a on chcial tylko sexu9i dobrze ze go nie dostal) ale smutek i jakis zal w sercu jest, a on nie jest biedny bo jest bogatym biznesmenem wiec niezalezaloby mu aby przyjechac na zachod

Gość gość
zal w sercu za jebaka. ogarnij sie dziewczyno, bo jak cie maz kopnie w doope to zostaniesz sama z 2 dzieci i nie do turcji pojedziesz ale co najwyzej do lasu pobliskiego na grzyby do obiadu.

Gość gość
a ty znasz kretynko ? komentuje to co pisze ta paniusia znudzona mezem wal sie szmato.

Gość gość
znudzona? a moze po prsostu nie ma tego w domu czego chce np milosci?

Gość gość
to niech sie rozejdzie z mezem i tyle. a pozniej szuka milosci u innych. ale nieee, zyc na koszt mezulka, jezdzic na wycieczki i szukac okazzji zeby sie zakochac i bzyknac. rozwody w PL sa jeszcze dozwolone.

Gość gość
nie zyje na ksozt meza, umiesz czytac?ma swoje duzee! pieniadze i nie bzyka sie z nikim, kapujesz?

Gość gość
rozwiedz sie dziewczyno i nie chowaj sie pod goscia, bo sie kompromitujesz.

Gość gość
to nie ma nic wspolnego z kompromitacja, a milosci sie nie wybiera , ona wybiera nas, nawet nie wiesz kiedy i gdzie cie dopadnie,

Gość gość
1000 razy ci powtarzam, rozejdz sie i jedz do turcji, on moze miec 4 zony, wezmie cie jako druga, amen.

Gość gość
matko..nie jestes rozgarnieta naprawde, czy ja pisze ze chce jechac?w zyciu bym nie jechala, tearz to chce go zapomniec, ale we wrzesniu musze jechac do stambulu ze wzgledow na targi z mojej pracy, wiec znow moze go spotkam ale nie chce;

Gość gość
Turek ma pitola jak ogórek...