Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michal666666

Dziewczyna stała się bardziej czuła i milsza

Polecane posty

Gość michal666666

Moja dziewczyna stała się ostatnio bardziej miła w stosunku do mnie i czuła. Prawi mi więcej komplementów chce się całować częściej niż zwykle i czuję się jakbym na nowo ją poznał. Jesteśmy niecały rok ze sobą. Ktoś wie skąd taka odmiana może być w jej zachowaniu?

Gość gość
Wydarzyło się między Wami coś, co bardzo ją wg niej zbliżyło do Ciebie lub zauroczyla się kims innym i ma wyrzuty sumienia\szuka bliskosci w Tobie rekompensujac sobie ja.

Gość gość
Wydarzyło się między Wami coś, co bardzo ją wg niej zbliżyło do Ciebie lub zauroczyla się kims innym i ma wyrzuty sumienia\szuka bliskosci w Tobie rekompensujac sobie ja.

Gość gość
Bankowo daje innemu i chce uśpić twoją czujność. Współczuję :(

Gość michal666666
Podejrzewam, że to pierwsze raczej, bo nie miała kiedy się kimś zauroczyć. Ciągle razem czas spędzamy. Zastanawiam się przez to co dobrego się wydarzyło właśnie skoro tak jest i żeby to utrzymać. Moim zdaniem powinno być tak cały czas, zwłaszcza że jeszcze tak długo nie jesteśmy ze sobą. A takie jej zachowanie pojawiła się drugi raz dopiero, tak poza tym to tej czułości jest dużo mniej z jej strony niż u mnie.

Gość gość
Bądź czujny. Kobieta jest jak jadowity wąż. Im jest dla ciebie milsza tym bardziej prawdopodobne że chce cie wyruchać. Pozdro!

Gość michal666666
Myślę, że nie. Wiem z kim ona ma kontakt i tak jak pisałem - dzień w dzień razem jesteśmy od rana do wieczora. Podejrzewam, że przyczynić się mógł seks lepszy ostatnio. Ale wolałbym, żeby nie to było powodem, bo chyba i bez niego powinno być tak fajnie. Może ma taki charakter po prostu i bardziej sentymentalna raz na jakiś czas...

Gość gość
oj oj albo frajer jesteś albo życia nie znasz. kobieta nigdy nie jest milsza bez powodu. alb czegoś chce i cie zmiękcza albo daje na boku i jest mila żeby sumienie zagłuszyć

Gość michal666666
Może nie znam życia... Ale chciałbym znaleźć przyczynę za wszelką cenę. Dlatego też poruszyłem ten temat. Wzięło ją na wspomnienia jak było fajnie jak się poznaliśmy, itd. Chociażby o same czułości chodzi/przytulanki... Co do kogoś na boku jestem w 99%, że nikogo nie ma. Chyba że dopiero zauważyła kogoś, ale nie nawiązała kontaktu jeszcze. Ciekawe jest to, że stało się tak drugi raz. Ogólnie jest ona dosyć surowa i lubi rządzić, ale ma dobre serce jednocześnie, lubi pomagać i czasami bierze ją na czułości. Ciężka sprawa trochę. Może po prostu zmiana nastroju i tyle w temacie...

Gość gość
sprawdź lepiej czy ci auta nie potłukła :)

Gość michal666666
Ciekawostka, bo potłukła już. :) Nie ma nic podejrzanego raczej. Pewnie nie dojdę do tej przyczyny. Za kilka dni będzie trochę nerwowa znowu i wredna, a za dwa miesiące amory pewnie...

Gość gość
jesteś frajer

Gość naturaludzka
ad obrażania są szympansy i wrażliwi,ja wolę tych drugich,ale baby wolą szympansy częściej bo bardziej kojarzą się z kasą na potomstwo,dlatego szympansy i samiczki mają moje błogosławieństwo

Gość gość
pewnie ma dni płodne, albo na nowo się z tobie zakochała :-). ja jestem ze swoim mężczyzną 6 lat i są chwile, że mam go dosyć, ale są również takie kiedy jakby na nowo się zakochuje i wtedy ciągle mi go mało. na moje usposobienie ma też wpływ to w jakiej fazie cyklu jestem, choć nie w każdym miesiącu ten wpływ jest tak samo intensywny. w dni płodne jestem "do rany przyłóż", w fazie bezwzględnie bezpłodnej (przed okresem) jestem zła jak osa. być może twoja dziewczyna ma tak samo. wątpię żeby chodziło o innego, bo wtedy chodziłaby raczej rozdrażniona i nie byłaby miła w stosunku do ciebie.

Gość gość
Pamietaj kobiety nie sa bezinteresowne. Albo czegos chce w przyszlosci, terazniejszosci albo cos juz zrobily.

Gość gość
Serio uważaj, moja była najmilsza w dwa dni przed rozstaniem... one są wszystkie taki same> mają chcice macicy i im odp*****la, dadzą wtedy komu popadnie.****** je, ja nie mam zamiaru już być przez dłuższy czas z kimś bo szkoda mi nerwów i czasu.

Gość gość
Ten ostatni frustrat ma nierówno,,, współczuję. A twoja dziewczyna po prostu zakochuje się coraz bardziej. Ja też mam taki charakter, czasem dałam mężowi popalić, ale kocham go okrutnie i coraz częściej uwielbiam się przytulać. A jesteśmy już parę latek ze sobą.

Gość gość
Im kobieta bardziej mila tym wiecej ma grzechow na sumieniu

Gość gość
No ale chłopak jest dla niej miły i czuły od dawna. To znaczy, że od miesięcy non stop ma coś na sumieniu?