Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość P P

Chciał bym poznać dziewczynę kobietę z Krakowa.

Polecane posty

Gość P P

Witam. Za 2 miesiące biorę ślub. Ale Ciągle mam w głowie nie spełnione marzenie które chciał bym bardzo spełnić przed ślubem. Tzn. chciał bym poznać dziewczynę / kobietę na relację że miał bym zostać Twoim niewolnikiem. Jestem bardzo wesołym chłopakiem łatwo nawiązuję znajomości. 179cm wzr oczy niebieskie budowa normalna , włosy ciemne. Lubię czytać książki po UE w Krakowie. Mam jednak nie spełnione marzenie o którym non stop myślę chciał bym poznać przyjaciółkę która zgodziła by się na relację bym został jej niewolnikiem. Tzn. Im bardziej wymagająca i chamska byś była tym lepiej. :) Mogła byś kazać wszystko a ja miał bym spełniać jak Twoja własność co zechcesz. Im bardziej byś się na mnie wyżywała tym lepiej. Przykładowo fizycznie, możesz mnie karać i bić w dowolny sposób. Na rozkaz kazać mi się rozbierać i być na czworaka . Zawiązać mi oczy lub ręce i np deptać po plecach ,drapać paznokciami szarpać za skórę lać po pośladkach czy wsadzać mi do ust swoje buty . Krzyczeć że mam słuchać swojej Pani.a jak Ci się coś nie spodoba to Mnie ukarzesz. Możesz siedzieć pijąc winko a ja mam służyć Ci za zabawkę czy podnóżek. Pomysłów jest wiele im będziesz miała przy tym więcej zabawy i bardziej sie wyżywała tym lepiej. Naturalnie zanim się odezwę będę proił czy mogę to zrobić. Pomysłów jest naprawdę wiele. W zamian mogę sie odwdzięczyć dobrym obiadem na Rynku głównym czy drinkiem lub mogę w zamian za pomoc w tym marzeniu sprzątać ci np mieszkanie. Mam nadzieję że poznam dziewczynę która mogła by się dać zaprosić na kawę lub drinka poznać porozmawiać. A później zgodzić na taki układ. Pozdrawiam P. :) ps.Nie wnikam jak wyglądasz ile masz lat i czy kogoś masz pragnę poznać osobę która zgodziła by się pomóc mi w moim marzeniu która mam dyskretnie ciągle w głowie :) Odpiszę na każdy mail. M_Morgan@wp.pl

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować