Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawabi

załamana

Polecane posty

Gość kawabi

Jestem mamą dwóch przedszkolaków, nie wiem, co im dolega. Wiecznie kaszlą, kichają, prychają, chorują,mają czerwone gardła, mogliby jeść tylko słodycze, obgryzają paznokcie, są często pobudzone, mają wiele różnych dolegliwości. Robiłam im testy alergiczne, ale nie wykazały alergii. Brały lek na alergię i na astmę, ale nie było poprawy. Wydałam majątek na lekarzy i badania. Mam pewną teorię, ale może wy mi coś podpowiecie.

Gość gość
sprawdzałaś czy mają robaki ?

Gość gość
zmien diete

Gość kawabi
Moje dzieciaki jedzą mało słodyczy, sporadycznie, ale chodzi o fakt, że szukają ich dosłownie wszędzie, po szafkach, mój syn nawet w pewnym momencie wyjadał cukier z cukierniczki. Kiedyś tak nie było. Moje brzdące nie piją słodzonych napojów, głównie piją wodę i herbaty owocowe i ziołowe. Ja jestem zwolenniczką zdrowego odżywiania.

Gość kawabi
Robiłam wielokrotnie badania na pasożyty, ale nic nie wyszło. Sama twierdzę, że dzieci sa zarobaczone, ale trudno mi jest przekonać lekarzy do tego, żeby odrobaczyli całą rodzinę. Udało mi sięnamówić lekarza na Pyrantelum, ale tylko dla dzieciaków. Była poprawa, ale ja po objawach sądzę, że mają lamblie i nie wiem co robić, bo lelarz się przeraził i nic mi na nie nie zapisał.

Gość gość
to zmień lekarza