Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elfica123

Czy jest możliwość że jestem w ciąży?

Polecane posty

Mam prawie 17 lat, z góry więc Proszę o nie komentowanie tego czy jestem za młoda. 2 lipca przeżyłam swój pierwszy raz z moim chłopakiem. Wszystko było zaplanowane i zrobione porządnie. Jako antykoncepcje stosowalismy prezerwatywy durex. Dodatkiem dla ulatwiwy byl zel durex który może być stosowany z gumkami. Kochalismy się dwa razy z dwoma prezerwatywami lecz jako ze to mój pierwszy raz nie było tak łatwo i chłopak nie dochodzil we mnie dopiero na sam koniec doszedł na zewnatrz. Sprawdziliśmy prezerwatywy wodą, nie było dziur. Mylismy rece przed i po. Bylo to pare dni przed planowanym okresem wiec teoretycznie dni nieplodne. 5 lipca pod wieczór dostałam bolesny okres. Bolał mnie brzuch, mialam napady gorąca i zimna, byłam bardzo blada. Nie uznałam tego za cos dziwnego gdyż kiedy już tak miałam. Okres trwał 2 noce i niecałe dwa dni. Po wyjęciu ostatniego tampona nic. Nawet kropli krwi ani niczego innego. Moje miesiączki zazwyczaj trwają przynajmniej pięć dni. Podsumowując: pierwszy stosunek odbył się w prezerwatywach bez pęknięcia z wytryskiem dużo później na zewnątrz prawdopodobnie w dni nieplodne, "okres" przyszedł dość boleśnie ale trwał tylko 2 dni. Czy jest możliwość że to ciąża? Umieram ze strachu choć wydaje mi się ze to raczej nie możliwe. Proszę o pomoc

Gość gość
nie jestes w ciazy

Gość gość
Na pewno nie jesteś w ciąży. Spokojnie. Ja po pierwszym razie też miałam zawirowania hormonalne. Więc obstawiam, ze to jest przyczyną zmiany okresu.