Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PROSZE O ODPOWIEDŹ OSOBY DOŚWIADCZONE

Polecane posty

Gość gość

Okres mialam od 29czerwcado6lipca,a cykl trwa mi srednio 27*28dni i dnia 7lipca(więc to był dzień niepłodny) mój chłopak wsadził penisa mi do pochwy kilkukrtonie,lecz nic mnie nie bolało,ani nie czułam za bardzo jego przyrodzenia. Wcześniej robił palcówkę. Kiedy poszłam do toalety zobaczyłam krew na majtkach (nie kochaliśmy się wcześniej,ale tego nie można nazwać seksem,gdyż trwało ok pół minuty,lecz wielokrotnie robił mi tzw. 'palcówkę' i krew już wcześniej się pokazała. Po wszystkim dokładnie umyłam się płynem do higieny intymnej. Czy jest opcja,że mogę być w ciąży? Dodam,że jego penis był zupelnie suchy,ponieważ nie mógł się podniecic.

Gość gość
raczej nie jesteś w ciąży choć.... cuda sie zdarzają :) bardziej bym się martwiła tą krwią... to nie jest normalne....chyba ze błona dziewicza.

Gość gość
aczkolwiek nie praktykujcie tego na dłuższą metę bo w końcu zajdziesz w ciążę, chwila nieuwagi, facet bedzie miał wytrysk, to czasem ułamek sekundy i ciąża. radzę sie zabezpieczać, bo skończysz jako panna z dzieckiem bez perspektyw na przyszłość.

Gość gość
a to że się umyłas potem nic nie wnosi do sprawy

Gość gość
też mam lekkie obawy,ale tak może to być błona dziewicza, ponieważ prawdziwego stosunku jeszcze nie odbyłam,aczkolwiek 2-3krotne włożenie penisa w pochwe i na tym koniec...co sadzisz? Chlopak uspokaja mnie tym,ze nawet sie nie podniecil,nie mial wytrysku,ani mokrego penisa +mialam dni nieplodne

Gość gość
tak sie zwykle zaczyna.... za każdym razem bedziecie się posuwać coraz dalej, pieszczoty bedą intensywniejsze i nawet nie zauważycie kiedy dojdzie do wytrysku... i ciązy.

Gość gość
a na tym etapie co stwierdzasz,moglam zajsc?

Gość gość
mała szansa.... wg mnie zerowa.

Gość gość
przepraszam,że męczę, ale jeśli możesz, uzasadnij czemu stwierdzasz,ze zerowa szansa,prosze o to,bo po prostu bede spokojniejsza:)

Gość gość
nie moge czytać postów tego typu.. dziewczyno po pierwsze gdyby sie nie podniecił to by Ci flaka przeciez nie włozył, po drugie zajście w ciąże wbrew pozorom wcale nie jest takie proste, po trzecie skoro miałaś (prawdopodobnie) dni niepłodne, on tylko włożył a do tego jesteś dziewicą to naprawde nie ma szans na ciąże. Ja ze swoim facetem uprawiamy seks bez zabezpieczenia (stosunek przerywany) niezależnie od dni płodnych czy niepłodnych juz prawie rok i nic sie nie stało (po prostu ma facet wyczucie ;p) no chyba ze twojemu wystarczy włożyć i już sie spuszcza;p

Gość gość
ile jeszcze razy założysz ten temat??? szansa na ciążę zawsze jest, a to że jest dziewicą, to jakie ma znaczenie? ma ją chronić przed ciążą? To że nie ma dni płodnych też nic nie znaczy, bo dobry i zdrowy plemnik może przeżyć nawet do 7 dni. jak facet nie miał wzwodu, to by penis nie wszedł - więc ty nie wiesz o co go, a on ci kłamie :O Generalnie - idź do gina i porozmawiaj o antykoncepcji dziecko.

Gość gość
w sumie macie racje,ale jestem typem panikary i po prostu nie pomyslalam,a teraz sie martwie ...wiec rozumiem,ze nie mam czym?

Gość gość
no moim zdaniem masz jesteś mało dojrzała i za głupia do uprawiana seksu.... to nie zabawa.

Gość gość
to nie portal od obrażania,lecz odpowiadania/doradzania nie masz szans na ciążę, dzieci nie robi się od 2wlozen penisa do pochwy,trzeba sie na prawde postarac i nawet to nie daje 100%pewnosci poza tym twoj facet nie mial wytrysku,a plemniki w plynie nie sa zdolne do zaplodnienia