Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KArRcia

Pomozcie mi zrozumiec pewnego faceta

Polecane posty

Gość KArRcia

W pracy jest pewien facet, z ktorym dobrze mi sie rozmawia i w ktorego towarzystwie dobrze sie czuje. Czasami wracamy razem po pracy, dajemy sobie buziaki w policzek na dobry poczatek dnia, czy jak sie zegnamy, troche sie poprzytulamy, nic poza tym jesli chodzi o cielesnosc. On do tej pory zapraszal mnie na kawe, drinka, ale wszystko po pracy, w ramach milego spedzenia czasu. Ostatnio postanowilam sie zrewanzowac, po tym jak mi kupil prezent na urodziny. Zaprosilam go wstepnie na kawe, dalam buziaka w policzek. On sie usmiechnal, ale nic nie odpowiedzial: czy przyjmuje zaproszenie, czy nie. Jak juz wrocilam do domu napisalam mu wiadomosc sms, ze raz jeszcze dziekuje za prezent i zapraszam na kawe. Odpisal krotko, ze zyczy mi wszystkiego najlepszego i tyle. W ogole sie nie odniosl do mojego zaproszenia. I teraz nie wiem o co tu chodzi, bo po jakims tygodniu chcialam go wyciagnac do pubu, ale on sie zapytal czy razem bysmy sie wybrali, czy w wiekszej grupie. Nie wykazywal zbytniego zainteresowania tematem. Dodam, ze on jest wolny, a ja jestem mezatka. Naprawde on jest fajnym facetem, ale tego jego zachowania ostatnio nie jestem w stanie pojac. Wczesniej taki nie byl. O co tu moze chodzic?

Gość KArRcia
Po prostu lubie towarzystwo mezczyzn, a ten kolega z pracy wydaje sie byc interesujacy. Lubie spedzac z nim czas. Chce go po prostu blizej poznac, nie mam zamiaru zdradzac swojego meza.

Pewnie jest homoseksualistą. Nie trać takiej znajomości. Być głupim/ postąpić głupio nie jest trudno. Znaleźć bratnią duszę to nieosiągalne. O nic go nie pytaj.

Gość gość
laska, nie kazdy facet idzie od razu do lozka z kolezanka z pracy. moze nie do konca mu sie podobasz, a spotyka sie z toba dla zabicia czasu i tyle.

Gość gość
koleś dał jasno do zrozumienia że NIE JEST zainteresowany. jakich jeszcze bardziej czytelnych sygnałów ci potrzeba? ma to powiedzieć wprost żebyś zrozumiała?

Gość KArRcia
W takim wypadku po co mi wreczal prezent urodzinowy, zapraszal wczesniej na drinka, komplementowal, przytulal, calowal?

Gość gość
kolejna, ktora mowi ze nie chce zdradzac meza, a pozniej placz... bo kolega z pracy ja przelecial i kopnal w cztery litery.

Gość gość
bo zdal sobie sprawe ze nie chce problemow miec

Gość gość
Bo wie,że masz męża i nie chce w taki układ wchodzić ...Dlatego to pytanie czy sami czy w większym gronie ...(chodziło mu o to czy idziesz z mężem ) ...No nie wiem,nie wiem brniesz w to ...zastanów się co masz do stracenia bo on niewiele ...

Gość gość
:)znowu temat o jakims facecie bo kobieta pasji nie ma hobby czy zaintersowan? a dodasz ze mezatkla jestes? to fajnie 888 www.youtube.com/watch?v=2DUpkLLyS0Y