Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SASETKA SASETTE

Pokłóciłam się z matką

Polecane posty

Podebrałam jej trzy papierosy a ona się drze że papierosów nie ma, ja jej mówię że też mam prawo se zajarać a ona że na to nie zarabiasz, wyrywałyśmy to sobie i pobiłyśmy się, dałyśmy sobie po twarzy. Potem przyszedł ojciec który pobił się ze swoim bratem (chodziło o majątki)i z ojcem też dałam sobie po twarzy ale ojciec wcześniej przypieprzył jeszcze swojemu ojcu za to że zapisał wszystko swojemu bratu. Moja matka też była zdenerwowana bo wcześniej rodzice pobili się między sobą a matka ze swoją matką dały sobie po twarzy.

Gość gość
a ojciec z bratem pobili się o majątki czy o majtki? :-D

Gość gość
No wiesz, dla niektórych majtki, tocały ich majątek ! A pisałaś, że jesteś biedna :-D

Tak, tylko że brat ojca dostał pieniądze od rodzica a mój ojciec nie. Więc ojciec walczył oto co mu się należy... Powiem tak że jak ja się urodziłam to ani jedni ani drudzy dziadkowie nie dali pieniędzy moim rodzicom a urodziła im się wyjątkowa wnuczka taka jak ja. Inteligentna, Mądra, Uczciwa :)

Gość gość
a kiedy do roboty pójdziesz? Pracowałaś w Wawelu?

Gość gość
a może załóż własną firmę doradczą, będziesz doradzać bogaczom w co inwestować pieniądze? Na tym można kupę kasy zarobić.

Gość gość
no i wyglądałeś się że jesteś Hiszpaninem :-) kiedyś już pisałeś te historie, ale właśnie pod jego nickiem.

Gość gość
No pewnie! Liczy się skutecznośc, a nie wykształcenie!

A od czego zacząć jak taką firmę założyć, trzeba mieć jakiś pracownik i myślisz że moja dyskalkulia mogłaby być przeszkodą w prowadzeniu takiej działalności.

Gość gość
Najpierw powinnaś zrobić rozpoznanie w Twojej okolicy, jacy bogacze mieszkają. Następnie powinnaś mniej więcej wiedzieć ile mają majątku. Jeśli chodzo Twoja dyskalkulię, to nie ma problemu, bo najważniejsze żeby na koncie mieli jakąś cyfrę 1-9 a za nią dużo 0. Im więcej tym lepiej. I Ty im zaproponujes, że dzięki Twoim radom oni pomnożą swój majątek wielokrotnie, a Ty od tego uzyskasz procent np. 5%.

Gość gość
a ile dziś zeżarła Ukryta prawda vel srasetka?