Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W Anglii nie ma juz pracy żadnej

Polecane posty

Gość gość
normalny, rozsądny mężczyzna idzie do pracy zarabiać na rodzinę a nie piszczy po babskich forach, że musi pracować bo go baba wykorzystuje - jak ci tak ciężko to zostaw babę wykorzystywaczkę, rzuć robotę i siedź w domu i trzep sobie przy red tube

Gość gość
:)to tego nie da sie wytlumaczyc w ogole chyba oczywiscie no 555 www.youtube.com/watch?v=2DUpkLLyS0Y

Gość gość
z tymi 60 godzinami to chyba sobie jajaj ktos robi. :D:D radze sprawdzic ile godzin kierowca tira dziennie moze przejechac..zanim p*****lnisz glupote.

Gość gość
kierowca tira może pracować dziennie 15 godzin z czego samej jazdy może być max 9 godzin - w najlepszym tygodniu miałem 76 godzin!

Gość gość
znajmoy ma trakera w aucie ,i dupa zbita.nawet jak chce wiecej przejechac to nie moze.wiec te godziny to jedna wielka bajka!!!

Gość gość
rozróżniasz dwa terminy - CZAS PRACY I CZAS JAZDY? praca kierowcy to nie tylko jazda ale załadunki i rozładunki, wypełnianie papierów, opisanie auta, podpinanie naczep i tysiąc innych spraw, które składają się na CZAS PRACY nie znam kierowcy, który pracowałby dziennie mniej niż 12 godzin

Gość piotrekdriver
Ostatnio podjechałem do jednej firmy bo szukali kilku kierowców przyjezdzam a tu 50 chlopa z wyglądu Rumuni,Bułgarzy,Turcy i chyba Rosjanie tak więc już wszędzie jest ostra konkurencja.

Gość gość
podjechałeś i co? zobaczyłeś ludzi i uciekłeś? brawo za kreatywność i ambicję!

Gość gość
do firm transportowych w sprawie pracy się nie "podjeżdża" składa się aplikację i przyjeżdża na test lub egzamin

Gość gość
W Anglii jest praca. Moja koleżanka z dwojgiem dzieci tam pojechała, dosłownie parę miesięcy temu i co ?- ma pracę, dzieci zadowolone, więc te bzdury o braku zatrudnienie, to chyba ma zniechęcić do wyjazdu.

Gość gość
A gdzie pracuje i za ile ?

Gość gość
A moze sie chwalila co robi :D?

Gość gość
jest :) nie czytajcie tego co tu pisza chca abyscie wiecej nie przyjezdzali do UK kazdy tutaj sobie da rade lepiej jak w innych krajach Unii :)

Gość gość
Z pewnoscia jest lepiej niz w Polsce!!

Gość gość
Bzdury W UK już nic nie ma

Gość gość
Pracy jest full zwlaszcza teraz jak cieplo w pl przy takim stanie rzeczy bezrobocie osiagneloby 3-4% a tutaj lenie to im sie nie chce robic ale ofert od groma cos za cos kumprla wczoraj miala dwie rozmowy bo chce zmienic swoja prace obydwie pozytywnie przeszla

Gość Grześ2014
Witam; Po 4 tygodniach "ostrych" poszukiwań pracy w Nottingham (kwiecień 2014) zaoferowano mi jedynie 1 ofertę - jako segregator śmieci. Mój kolega już tam wcześniej pracował. Sam się zwolnił - jak ukłuł się igłą od strzykawki (pewnie jakiegoś ćpuna), wymiotując przy okazji od panującego tam smrodu. Ja podziękowałem za tą propozycję pracę i wróciłem do Rzeszowa. W przeciągu 1,5 tygodnia od przylotu do Rzeszowa znalazłem w mieście pracę za 2000 netto co mi jako singiel wystarcza w zupełności. Pozdrawiam i życzę powodzenia szukającym pracy w UK. Grzegorz

Gość gość
Po 4 tygodniach "ostrych" poszukiwań pracy w Nottingham (kwiecień 2014) zaoferowano mi jedynie 1 ofertę - jako segregator śmieci. xxx widocznie tylko do tego się nadawałeś ze swoimi umiejętnościami i żałosnym angielskim

Gość gość
Moja znajoma idzie ulicą i dostaje pracę. Tak twierdzi przynajmniej. Rzuca pracę a na drugi dzien na ulicy ma juz prace bo jakis facet ja na ulicy zaczepil. Nie chce wiedziec co to za praca :D

Gość gość
@21:42 to "fajne" masz znajome . . .