Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SASETKA SASETTE

Chciałabym żeby PIS został wybrany

Polecane posty

Po 1 Praca byłaby dla każdego, osoby które mają grupę dostawałyby pieniądze do domu ten który dostaje na nich pracodawca. Po 2 Z matury usunęliby matematykę. Po 3 Wiek emerytalny wróciłby do normalności.

Gość gość
Polska znowu bylaby Polska ! Mam dosyc rzadow PO !

Gość gość
powiedzcie dlaczego Sikorski co innego mówi oficjalnie w TV a co innego mówi na taśmach prawdy?

Gość gość
matematyka lepiej żeby została przed 2 wojna światowa polska miała najlepszych matematyków i dla tego złamali enigme

Ja też mam tego złodziejstwa, powiem w tajemnicy że ja nawet o ten wypadek smoleński podejrzewam Tuska i Komorowskiego, już to jacy oni byli zadowoleni po tej akcji mówi samo za siebie, podejrzewam spisek. Niech w końcu trafią oni do więzienia.

Niestety ale matematyka może komuś zamknąć przyszłość na studia ponieważ nie każdy jest matematykiem i nie każdy idzie na takie studia jak matematyka, ekonomia, rachunkowość, finanse, bankowość. Poza tym my dyskalkulicy mamy naprawdę ciężkie życie.

Jestem za tym by w tym kraju rządziło prawo i sprawiedliwość. Oni teraz tą akcje z tym lekarzem wymyślili tylko po to żeby odwrócić uwagę od Sikorskiego.

Gość gość
a ja nie chce, cudów nie zrobia

Jak nie będzie matematyki na maturze, jak przywrócą wiek emerytalny do normalności oraz osoby z grupą będą dostawać pieniądze do domu to nie zrobią cudów?

Gość gość
a kto te wszystkie "dobrodziejstwa" sfinansuje? Co za durne myslenie,że jak przyjda do rządzenia inni to naleją z pustego

Np. PFRON daje pieniądze pracodawcy dla osoby niepełnosprawnej a tak nie powinno być, osoba taka powinna dostać PFRON rentę, może pójść do pracy ale Państwowy Fundusz Rehabilitacji Osób Niepełnosprawnych nie powinien dawać pieniędzy pracodawcy a osobie niepełnosprawnej. I grupa - 2500 złotych netto II grupa - 2200 złotych netto III grupa - 2000 złotych netto Osoba taka może pójść do pracy (niezależnie na jaką umowę, może nawet wyrobić sobie emeryturę i pieniądze z PFRON na starość). Matematyka zostanie zlikwidowana z matury a wiek emerytalny zostanie unormowany tak jak było wcześniej, jestem również za likwidacją podatków do urzędu skarbowego i za likwidacją skarbówki.

Gość gość
a wiedzie ze przedwojenne gimnazjum to dzisiejsze studia tak był wysoki poziom nauczania

Gość gość
przecież my sami "te dobrodziejstwa" finansujemy z podatków bo przecież wszystko jest opodatkowane ! i to są nasze wspólne pieniądze a jak tusek & spółka rządzą ? dla Grecji tusek znalazł z Polskiej kieszeni pieniądze by im "kryzys" ratować bo chciał się podlizać UE bo obiecane mu stanowisko w Brukseli a jakoś rodakom NIE UMIE POMÓC jakoś

Gość gość
wlasnie - skad niby rzad ma brac pieniadze? tym bardziej,ze podatnicy buntuja sie? na calym swiecie pzredluza sie wiek emerytalny, bo dlugosc zycia jest coraz dluzsza - czy czlowiek ma w 1/3 zycia isc na odstrzal? A Sikorski powiedzial to co mysli on i wiekszosc ludzi ale dyplomacja polega wlasnie na tym, ze dla dobra stosunkow miedzynarodowych nie mówi sie wszystkiego tego, co sie mysli (jest cos takiego, jak jezyk dyplomatyczny, uzywa sie go w oficjalnych wystapieniach na całym swiecie) Usuniecie matematyki z matury to kleska - wtedy jeszce wiecej bedzie bezrobotnych humanistow obrazonych na swiat - a nie ma dla niech pracy - bo po prostu nie sa potzrebni w takich ilosciach, taka prawda, po co sie oszukiwac.

Gość gość
I jeszcze tego Zygmunta trzeba zegnać z kolumny. Stoi tam jak jakiś ...uj na weselu

Gość gość
PiS rządził niecałe dwa lata i dobrze rządzili. W porównaniu do PO to niebo i ziemia

Ja bym Komorowskiego i Tuska po pysku wystrzelała jakbym mogła. PFRON jakoś finansuje to dobrodziejstwa ale do rąk pracodawcy Wiek emerytalny, osoba fizycznie pracująca nie da rady pracować tak długo. Matematyka na maturze - nie jest obowiązkiem jej umieć, nie każdy idzie na studia ścisłe a poza tym są artyści i humaniści którzy może sprawdzili by się w innych dziedzinach.

Gość łysy z Olsztyna
Tylko Ruch Narodowy i Artur Zawisza! Pis to stare pryki związani z okrągłym stołem i solidarnością która skumała się z czerwonymi w Magdalence.

Gość gość
a ja chcialbym zeby wygral te wybory JKM chociaz te 15 % zeby powsadzali wszystkich do ciupy

postać wykreowana na kafeterii przez trolla smerfetkę to taki przykład kwiecia inteligencji elektoratu pisu

Gość gość
Elektorat PiS jest inteligentny .Zauwazyli juz dawno ze PO to chu.... ,du.... i kupa kamieni .

Gość gość
nouvelle95 to głosuj na PO jak ci tak z nimi dobrze

Gość gość
ja na pewno nie zagłosuję na PO

Gość gość
ja też nie zagłosuje na PO ani nikt z moich znajomych

Gość gość
PiS tylko i tylko PiS

Gość gość
tylko PIS i Ruch Narodowy może nas uratować !!