Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

studentka 3 roku

juz wiem jak zdobyc dodatkowy hajs na facecie

Polecane posty

dzis poprosił mnie o zrobienie obiadu, zapomniał mi jednak dać kasy :O Oczywiście wczesniej się dogadaliśmy, że on mi daje kase na produkty a ja gotuje mu obiad. Kupiłam mu troche rzeczy wiecej, dezodorant, zel pod prysznic itp. mam nadzieje, ze nie bedzie mu sie chcialo liczyc paragonów i rzuci mi od razu stówkę :D :D :D

Gość gość
Myślisz, że 40 cm w bicepsie wystarczy na bzykanie takich głupiutkich studentek?? :D

Gość gość
ja mysle że to ktoś z obsługi tego forum bo niemożliwym jest siedzenie na tym forum z własnej woli od rana do nocy i życie jakimś wyimaginowanym życiem

Czyli,że:złapałaś kurę,postawiłaś ją obok gara,tak? A skrzydła wstawiłaś do gara,popyrtoli się trochę,kurę do pudełka i wodę zabełtasz przecierem ogórkowym? :classic_cool:

wstawiłam skrzydełka do zimnej wody, 2 liście laurowe i 4 ziele angielskie. Bede gotowac to przez 20 min i w miedzyczasie pic kawę, siedziec na forum oraz zbierac szumowiny

kurwa, wydałam prawie 2 dychy na mieso, którego nie bede jadła a on oddał mi tylko za zel i antyperspirant .... nie wierze/// nie ugotuje juz mu nic!!!! chce mi się płakać

A zresztą,mówiłaś,że kupiłaś skrzydełka na zupę :D A one nie kosztują 20 zł :D No chyba,że kupiłaś 10 kg :D

a powiedział, ze zupę zrobiłam idealnie i jest pysznie i w ogóle....2 godziny łaziłam po mieście, wydałam hajs na transport, było prawie 40 stopni a ja szłam z ciezkimi siatami jak idiotka...pot ze mnie spływał, potem stresowałam się w kuchni czy wszytsko robię tak jak powinno być, a on mi dał 20 zł...a no i jeszcze kupił mi piwo :O