Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ona moze znalezc milosc

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyna 30 lat, w tamtym roku skonczyla ekonomie, za rok skonczy filologie angielska. Zawsze dobrze sie uczyla i jest inteligentna. Niestety nigdy nie pracowala, ale chyba ma zamiar, nie wiem kiedy. Mieszka z rodzicami, jest malo samodzielna, w domu nie robi praktycznie nic, nie gotuje, nie sprzata, we wszystkim jest wyreczana. Chyba nigdy nie miala zadnych obowiazkow oprocz nauki (co tez jej nie szlo przez problemy osobiste). Czasem cos tam zrobi poproszona, ale nigdy sama Co do urody to nie chce pisac, ze jest brzydka, no ale pieknoscia tez nie jest. Wysoka, ale tez przy kosci, twarz wyglada jak opuchnieta, rsczaj sie nie maluje, ma piegi, wlosy takie w nieokreslonym odcieniu rudosci i blondu. Jest niesmiala, malomowna. Ma dosc bogatych rodzicow dlatego nie musi sie o nic martwic, mieszkaja w nowym domu. Czy taka osoba ma szanse na milosc i ulozenie sobie zycia lub na samodzielne zycie bez rodzicow? Pytam powaznie. Czy ktos moze ja pokochac? Nie pisze o sobie, ale o osobie z ktora co prawda sama nie mam dobrego kontaktu, ale chcialabym zeby ulozyla sobie zycie i usamodzielnila sie.

Gość gość
Zajmij się własnym życiem a problem się rozwiąże

Gość gość 99
A dlaczego miałaby nie znaleźć miłości? Co niby miałoby ją dyskwalifikowac?

Gość gość
znam rozwódki ,które są po 40tce i z dziećmi na karku a i tak znajdują nową miłość. więc ONA też kogoś znajdzie prędzej czy później

Gość gość
jeżeli brzydka raszpla to trochę ratuje ją fakt , że ma bogatych rodziców. ktoś może nawet pokochać tych rodziców.

Gość gość
Raczej nie. Głównie przez nieśmiałość.

Gość gość 99
Aż tak jest nieśmiała? To musi być jakaś skrajna nieśmiałość.