Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość09

wstydze sie mojego sromu. :( (zdj)

Polecane posty

Gość gość09

Witajcie, mam chlopaka od roku i mam 20 lat. Pomimo jego zapewnien ze mnie kocha nie potrafie sie przed nim rozebrac czy dotknac tam na dole. Mysle o operacji jednak nie mam pieniedzy co wprowadza mnie w olbrzymie kompleksy gdyz prawie wszyscy juz to robili, moj chlopak rowniez a ja sie boje dac dotknac. Co robic ? :( powiedzcie mi, przesadzam czy rzeczywiscie jest taka wstretna? http://vlep.pl/wio5ug.jpg

Gość gość
Zayebista . Co Ty chcesz operowac?!

wydaje mi się ze nie masz się czego wstydzić... nie widze w niej większego problemu, kłopot siedzi w twojej głowie(psychice) cały czas o tym myslisz i dlatego to wszystko... najpierw zamiast na waginoplastykę postaw na jakąś fryzurkę intymna albo piercing... Moja rada jest zeby się tak nie wygalac

Gość gość
Czemu sie nie wygalac? Ja tez taka mam i sie wygalam (facet nie lubi pluc klakami)

Gość gość
Masakra

nie pisze że jakis busz ale tak całkiem na goło odsłania wszystko ... a jest przeciez wiele ciekawych i pomysłowych fryzurek z którymi c*pka wygląda znacznie lepiej

Gość gość
Faktycznie jakas dziwna ta muszelka wszystko tak wylazlo chyba te mniejsze wargi powinny byc duzo mniejsze. Jestes "motylem" operacja by się przydała ale nie przejmuj się wiele kobiet tak ma i się operują. A potem jest ok

Gość gość
jaki straszny motyl:( fuuuu